Eğitim Gücü ”Devam” Müftülük ”Tamam” Dedi.

Eğitim Gücü ”Devam” Müftülük ”Tamam” Dedi.

Grup karşılaşmalarında bugün, Nakliyeciler takımı turnuvadan çekildiği için tek maç A-grubunda Eğitim Gücü ve Müftülük takımları arasında oynandı.

Müftülüğün prestij, Eğitim Gücünün ise ilk üçteki konumunu belirleyecek maçta galip gelen taraf Eğitim Gücü takımı oldu.

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

EĞİTİM GÜCÜ 5-2 MÜFTÜLÜK
Birbirinden güzel gollerin olduğu karşılaşmayı Eğitim Gücü 5-2 kazandı.
EĞİTİM GÜCÜ A-GRUBUNU 2.SIRADA TAMAMLADI
Müftülük takımını; Cenk Önder ve Ahmet İnce (4) golleriyle 5-2 mağlup eden Eğitim Gücü, A-grubunu 9 puan ve ikili averajla aynı puana sahip Genç Girişimcilerin üstünde 2.sırada tamamladı. Sarı-siyahlılar, eleme maçını 26 Nisan Perşembe günü B-grubunu üçüncü sırada tamamlayan Devlet Hastanesi ile oynayacak.

MÜFTÜLÜK GEÇEN SENEYİ ARATTI!
Geçen sezon oynadıkları ve aldıkları başarılı sonuçlarla taraflı-tarafsız her kesimin beğenisini toplayan Müftülük, aynı başarıyı bu sezon sergileyemedi. Bu gün güçlü rakipleri karşısında prestij mücadelesi veren kırmızı-beyazlılar, Turgut Girgin’in iki güzel golüne rağmen sahadan farklı mağlup ayrılıp turnuvaya veda ettiler..

SAHA:Teiaş
HAKEM: M.Ali Elver
EĞİTİM GÜCÜ:Tevfik-Sinan-Hasan- Ahmet-Mutlu-Cenk-Yusuf-Gökhan-Mustafa
YEDEKLER:G.Atıcı,Refik,Kemal,Mehmet,Ramazan,Naci

MÜFTÜLÜK:Mustafa-Habib-Tuncer-Hasan-Murat-Turgut-Mustafa-Mehmet-Ramazan
YEDEKLER: Ahmet,İskender
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Ahmet İnce (4), Cenk Önder  (Eğitim Gücü), Turgut Girgin (2) (Müftülük)

 

6.HAFTA 4.GÜN MAÇ PROGRAMI
19.04.2018 Perşembe 16:30 ELİ (2)-Maden-İş TFF
19.04.2018 Perşembe 18:00 Karaelmas-Ziraat Odası TFF

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar
    Halil ibrahim bahadır

    Ahmet ince ahmet ince ahmet ince . Yıllardır şu turnuvada en rahat gol vuruşu yapan oyuncudur ama hep başkaları konusulur . Ahmet hocam daha gençken ve diz problemlerin olmadan izlemek isterdim senin gibi yetenegği . Harika goller ve harika gol vuruşları izletti bize dün.. zaten turnuvanin en zevkli maclarinda kimseler olmuyo . Millet fikstürde sadece takimin buyuklugune bakiyo . Halbuki şuana kadar en guzel maclar huzr evi devlet hastahanesi . Ve çarşı maski maclariydi . Gollerin guzelligi açısından muftuluk egitim gucü de bunlarinnarasinda yerlerini aldi . Teşekkürler muftülük tesekkurler ahmet ince gozlerimizin pasını sildiginiz icin.. dipnot . Egitim gucu 35 numarasi sag bek ve açık oynayan hocam neden her mac gorev almaz anlamış degiliz..

    • Avatar

      ahmet ince bu turnuvanın efsaneleşmiş forvetlerindendir.
      35 numara Ömer Naci Bayraktar elimizden geldiğince her arkadaşımıza yer vermeye çalışıyoruz .

YORUM YAZIN