Ege Masterlerde Şampiyon Belli Oldu

Ege Masterlerde Şampiyon Belli Oldu

2023-24 Ege Masterler Futbol Sezonunda şampiyon belli oldu. Finalde Kaf Kaf Masterleri 3-2 mağlup eden Şükrü Zenger’inde formasını giydiği Ege Üniversite Sağlıkgücü Master oldu.

Ege Masterler de Şampiyon Belli Olurken, Soma Masterler 3.Kupasını Aldı

Linyit ve Bora Masterler ile birlikte Soma’mızı Ege Masterler liginde temsil eden Soma Masterler 40 takımın yer aldığı ligde üçüncülük kupasını almanın onurunu yaşadı.

Grup maçlarında özellikle ikinci devrede sergiledikleri pozitif futbollarıyla yarı final oynama başarısı gösteren Soma Masterler taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanmıştı.
Mavi-siyahlı ekibimiz, normal sezonda yer aldığı B-grubunu üçüncü sırada tamamlayarak play-off karşılaşmaları oynamaya hak kazandı.

16 takımlı play-off’larda ilçemizi temsil ederek, 1.Tur eleme maçında Alaybey Masteri Ramazan Yılmaz (2) ve Dinçer Çakır’ın golleriyle 3-1, çeyrek finalde son iki yılın şampiyonu Bodrum Belediye Masterleri Dinçer Çakır (2), Raşit Çakır, Ömür Gündüz ve Semih Sakaldaş’ın golleriyle 5-3 mağlup eden Soma Masterler, yarı finalde Ege Üniversite Sağlık Gücü Master ile eşleşti.

3 Oyuncusundan Yoksun Çıktı!

Yarı finale kırmızı kart cezalıları Hüseyin Turan, Semih Sakaldaş ve Ömür Gündüz’den yoksun çıkan Masterlerimiz, güçlü rakibine 2-1 mağlup oldu ve final şansını kaybetti.

Ege Üni. Sağlıkgücü Master

Soma Masterlerin yarı finalde kaybettikleri; daha önce yıllarca Soma Master formasını giyen ve oynadığı futbolla yıllara meydan okuyan Şükrü Zengerin takımı Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Master kupaya uzanan takım oldu. Kutluyoruz.

Soma Master Dernek Başkanı Ahmet Meriç

Ahmet Meriç’in başkanlığındaki Soma Masterlerimiz ise turnuvada 3.’lük kupası alarak başarı ile ilçemize döndü. Tebrik ediyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN