Ege Master Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Ege Master Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Ege Masterler Liginde yarı final eşleşmeleri belli oldu. 4 takımın yoluna devam ettiği play-off maçlarında Soma Masterin rakibi Ege Üni. Sağlıkgücü Master oldu.

Tek maç üzerinden İzmir’de oynanan çeyrek final müsabakalarında rakiplerine üstünlük kuran Soma Master, Ege Üniversite Sağlıkgücü Master, Karşıyaka Master ve Seferihisar Master yarı finale yükseldi.

Soma Master 5-3 Bodrum Bld Master
E.Ü Sağlık Master 7-1 Manisa 1965 Master
Kaf Kaf Master 4-2 9 Eylül Master
Seferihisar Master 2-1 Ayvalık Master

Bu müsabakalardan mağlup ayrılan Bodrum Belediye Master, Ayvalık Master, Manisa 1965 Master ve 9 Eylül Master ise kupaya veda etti.

Soma Master-Ege Üniversite Sağlık Gücü Master

Yine tek maç eleme usulüne göre yapılacak yarı finalde temsilcimiz Soma Master, Manisa 1965 Masteri 7-1 mağlup eden bizlerinde çok yakından tanığı Şükrü Zenger‘in forma giydiği Ege Üniversite Sağlıkgücü Master ile karşı karşıya gelecek. Kaf Kaf Master ise Seferihisar Master ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Ege Masterler Ligi Yarı Final Karşılaşmaların Programı Şöyle:

20-21 Nisan Kaf Kaf Master-Seferihisar Master
20-21 Nisan Soma Master-E.Ü Sağlıkgücü Master

Final maçları ise 27-28 Nisan’da oynanacak.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN