Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvası

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvası

Ege Linyitleri İşletmesi’nin, bünyesinde görevli personelin moral ve motivasyonu artırmak, birimler arası diyalogu perçinlemek amacıyla düzenleyeceği “Birimler Arası Futbol Turnuvası” 11 Eylül’de başlıyor.

Ege Linyitleri İşletmesi Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek Birimler Arası Futbol Turnuvası Azot Çim Saha ve Gençlik Merkezi Spor Kompleksi halı sahasında yapılacak.

18 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Karşılaşmalar dört grupta 18 takımın katılımı ile başlayacak. Zevkli, çekişmeli ve bir o kadarda zorlu geçecek karşılaşmalarda gruplar şöyle oluştu.

A GRUBU

Deli İmamlar
Labaratuvar FC
Deniş Atölye
Sivil Savunma
Güvenlik

B GRUBU

Elektro Mekanik
Deniş Açık Ocak
Kömürgücü
Destek Hizmetleri
Koordinasyon Takip

C GRUBU

Işıklar Atölye
Sosyal İşler
Labaratuvar
Mali İşler

D GRUBU

Pazarlama Satış
Eynez Açık Ocak
Sevk Kontrol
Geventepe

EŞLEŞMELER

A1-B2 GALİBİ
C1-D2 GALİBİ
B1-C2 GALİBİ
D1-A2 GALİBİ
3.LÜK 4.LÜK
FINAL

CERAN: “CENTİLMENCE GÜZEL MAÇLAR OLACAK”

Eli İşletme Müdürü İsmail Ceran, Turnuvanın; bünyelerinde çalışan mesai arkadaşlarının iş dışında kaynaşmasını sağlamak, yoğun iş temposunun oluşturduğu stresi aza indirmek ve birbirleri ile olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlendiğini söyledi.
Ceran, “Turnuvamızın dostça bir spor şöleni havasında geçmesini temenni ediyor,  turnuvaya katılan tüm birimlerimize başarılar diliyorum” dedi.


Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başlıyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN