Ege Linyitleri 4 Önemli Oyuncuyu Bünyesine Kattı

Ege Linyitleri 4 Önemli Oyuncuyu Bünyesine Kattı

29.Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuva karşılaşmalarının başlamasına az bir süre kala, takımlar kadrolarını netleştirmeye başladı.

Soma’mızda görmek istediğimiz futbolu özlediğimiz, belki de geçmiş futbol anılarını buralarda tekrar yaşadığımız için ayrı bir heyecan duyduğumuz Kaymakamlık Futbol Turnuva hazırlıkları başladı. Bu çerçevede geçen sezonun turnuva üçüncüsü Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğü (ELİ 1) bu sezon çıtayı yükseltmek için mevcut kadrosuna dört yeni oyuncu daha kattı.

Güçlerine Güç Kattılar

Hak-İş’ten Ertuğ Ünlü ve İlhan Çalışkan, Soma Linyitspor, 100 Evler ve Manisaspor formaları giyen Okan Çolak ve son olarak Turgutalp Spor forması giyen Emrah Efe gibi üst düzey oyuncuları kadrosuna dahil eden kırmızı-siyahlılar, yeni sezonda  ilk dört takım arasında olmayı hedefliyor.

MERT İSKENDEROĞLU

Mert İskenderoğlu

Geçen sezon takımı turnuva üçüncüsü yapan antrenör Mert İskenderoğlu, hedeflerinin her zaman olduğu gibi bu sezonda ilk dört takım arasında yer almak olduğunu söyledi. Böylesine önemli bir turnuvadan büyük keyif aldıklarını söyleyen İskenderoğlu,  “Öncelikle ELİ 1 olarak bu güzel turnuvada yer aldığımız için her zaman gurur ve mutluluk duyduğumuzu söylemek isteriz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi ilk 4 ün içerisinde yer alarak son gün oynanan maçlardan birisini oynamak. Yeni genç arkadaşlarımız bizlerle beraber olacak bu sene. Yavaş yavaş eksiklerimizi kapatmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum”dedi. Öte yandan sezona hazırlık anlamında Maden-İş takımıyla hazırlık maçı oynayan ELİ 1, karşılaşmadan galip ayrıldı.

Tüm turnuva yazıları için şuraya tıklayınız. Ayrıca bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN