Efsane’nin Yolu Atatürk Stadı’ndan da Geçti

Efsane’nin Yolu Atatürk Stadı’ndan da Geçti

Soma Atatürk Stadı’nın, Somaspor’un Iğdır FK ile oynadığı maçta çok önemli bir konuğu vardı. Galatasaray tarihinde olduğu kadar, Türk futbol tarihinde de adını altın harflerle yazdırmış bir isim Bülent Korkmaz.

Cengaver, büyük kaptan

Galatasaray’da yıllarca kaptanlık yaptığı için “Büyük Kaptan”, mücadeleden yılmayan, kavga eder hatta savaşır gibi oynaması ve acıya dayanıklı yapısı nedeniyle de “Cengaver” lakabıyla anılan efsane isim.

Galatasaray’ın 2000 UEFA Kupası Finalinde Arsenal’i normal süresi 0-0 biten maçta penaltı vuruşları sonucu 4-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürdüğü o muhteşem maçta kupayı havaya kaldıran oyuncuydu. Şampiyonlar Ligi’nde tam 74 kez maça çıkan tek Türk futbolcudur. 101 kere çıktığı Avrupa Kupalarında birçok başarıya imza atmıştır. İşte o büyük kaptan ve değerli eşi Banu hanımın yolu Soma Atatürk Stadı’nda da geçti.

İlgiden not tutamadı

İnsanların o büyük efsane Bülent Korkmaz ile resim çekilebilmek içini adeta birbirleriyle yarış yaptığı bir isimdi o..

Mücahit ve Oğuzhan Efsanenin radarında

Sezonun ilk üç haftasına müthiş başlangıç yapan Somaspor, beş haftadır galibiyet yüzü görmüyor ancak bir çok önemli scoutları siyah-beyazlı ekibimizin genç gelecek vadeden yeteneklerini yakından takip ediyor.

Sürekli notlar aldı.

Somaspor’da bu sezon en dikkat çeken performansı ortaya koyan oyuncular Oğuzhan Ayaydın ve Mücahit Aslan, Bülent Korkmaz’ın Soma Atatürk Stadı’na gelmesine sebeb oldular. . Bülent hocanın bu iki futbolcunun saha içi artı ve eksileriyle ilgili sürekli notlar tuttuğunu gözlemledik. Aldığımız duyuma göre Somaspor’un bir sonraki iç saha maçında da yine Efsaneyi Atatürk Stadı’nda görme şamsımız olacak…

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN