Düzcespor Maçıyla Galibiyeti Hatırladık:0-2

Düzcespor Maçıyla Galibiyeti Hatırladık:0-2

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 32.haftasında Somaspor, konuk olduğu Düzce Çam Düzcespor’u 2-0 mağlup ederek, ligde 8 maç aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Düzce İştirak Stadı’nda oynanan maçta Burhanettin Basatemür’un ekibine galibiyeti getiren golleri 84.dakikada Kenan Fakılı ve 90+4.dakikada Murat Şevik kaydetti.

8 maçlık 3 puan hasretine son veren Somaspor puanını 41 yaparak dokuzuncu sıraya yükseldi. 30 puanda kalan Düzcespor ise haftayı 17. basamakta düşme hattının içerisinde noktaladı.

Somaspor, 33’üncü hafta mücadelesinde Atatürk Stadı’nda 68 Aksaray Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma 3 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da başlayacak.

Yücel Durali’nin Maç Yorumu

Somaspor Düzcesporu Ateşe Attı…

TFF 2.lig Kırmızı grup 31.hafta mücadelesinde Somaspor Düzcespor’un konuğu oldu. Somaspor 8 haftanın verdiği bir gerginlikle geldiği Düzcespor deplasmanında istediğini aldı. İlk yarısı ortasaha mücadelesi şeklinde geçen maç Somaspor kontra ataklar ile Düzcespor kalesini yoklasa da ilk yarı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda ilk yarının kopyası gibi başladı. Ortasaha mücadelesi şeklinde geçen maçta Düzcespor Somaspor defansını çok zorlayamadı ve dakikalar 84 gösterdiğinde geriden rahat bir şekilde çıkmak isteyen Düzcespor defansı Somaspor’un ani presi karşısında topu kendi oyuncusuna atmak isterken Somaspor oyuncularına atınca da sahanın en iyisi olan Kenan Fakılı kaleci ile karşı karşıya kaldı ve cezayı kesti skor 1-0 Somaspor lehine oldu.

Bu dakikadan sonra Düzcespor taraftarları oyuncularını yuhlamaya başladı ve Düzcespor yediği golü çıkarmak için doldur-boşata geçtiği anlarda Somaspor yarı sahasında kaptırdıkları topta geriye koşmakta zorlandılar. Düzcesporlu oyuncular topu tam kendi defansını önünde kaptıkları anda Somaspor yine pres yaptı, topu kapan Murat sağ caprazdan içeriye girdi ve kalecinin yanından topu filelerle buluşturunca 90+4 gelen gol sonrası Düzcespor un bütün ümitlerini bitirmiş oldu ve maçta 2-0 Somaspor üstünlüğü ile bitmiş oldu.

DÜZCESPOR 0-2 SOMASPOR

STAT: Düzce / İştirak
HAKEMLER: Hasan Kaçar-Sedat Etik-Mehmet Büyükyılmaz, (4.Hakem R.Buğra Çetin )
DÜZCESPOR:Gökhan-O.Çapar-Yasin-Uğur-Şaban-O.Aydoğan-Kaan (dk.66 Özer)-İsmail-Furkan-Hayrullah (dk.83 İlke)-Alişan (dk.46 Serdarcan)
YEDEKLER:Ebrar, Şahin, Erman, Ahmet, Özer, Umut, Serdarcan, İlke, Emirhan, Kağan
TEKNİK DİREKTÖR:Coşkun Demirbakan

SOMASPOR:Tunay-Mahmut (dk.18 Hakan)-Yasin-Cemil (dk.68 Oğuzhan)-Abdülkadir-Yiğit (dk.89 Mert)-Murat-Mücahit-(dk.89 Burak)-Yunus-Kenan (dk.89 Arda)-Kamil
YEDEKLER:Yağızcan, Oğuzhan, Arda, Soner, Burak, Ahmet, Furkan, Ceyhun, Mert, Hakan
TEKNİK DİREKTÖR:Burhanettin Basatemür
KIRMIZI KARTLAR: Yok
SARI KARTLAR: Kaan Yüksel (Düzcepor)
GOLLER: dk.84 Kenan Fakılı, dk.90+4 Murat Şevik (Somaspor)

Bunlarda ilginizi çekebilir

Düzcespor 0-2 Somaspor
Düzce Maçı Hasan Kaçar’ın
Somaspor 1-1 Düzcespor
Somaspor, Seriyi 3 Maça Çıkarabilecek mi?
Düzcespor Maçı Tayfun Sarı’nın
3 Farkı Koruyamadık: Düzcespor 3-3 Somaspor
Düzce Maçı Öncesi 1 Cezalı 4 Oyuncu Sınırda
Düzcespor Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek
Somaspor 2-3 Düzcespor
Düzcespor Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Somaspor 8. Hazırlık Maçını Düzcespor İle Oynadı
Bolu Kampı Düzcespor Maçıyla Tamamlanıyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

4 YORUM

  1. Avatar
    Faruk İşlekler

    Özlemiştik galibiyeti son haftalara gelinse de bu galibiyetle takımda bir silkinme olur

  2. Avatar
    Metin Doğru

    Tebrikler somaspor

  3. Avatar
    Abdullah Durhan

    Müthiş galibiyet büyüksün SOMASPOR

  4. Avatar
    Barış Deniz

    Dokuz maç bir galibiyet düşmedik büyüksün somaspor

YORUM YAZIN