Düzcespor Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek

Düzcespor Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek

Erzincanspor maçından alınan galibiyetle haftayı 40 puanla 10.sırada tamamlayan Somaspor’un, 30.hafta deplasmanda Düzcespor ile oynayacağı maçı Yücel Büyük yönetecek.

2 Nisan Pazar günü Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak ve saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada düdük çalacak olan Rize bölgesi hakemi Yücel Büyük‘ün yardımcıları ise Kenan Özcan ve Halit Karacabay yapacak. Zorlu karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Kaplan olacak. (Yücel Büyük haberin görsellerinde yer almakta.)

Yücel Büyük

Karşılaşmanın orta hakemi Yücel Büyük daha önce Somaspor’un iki maçını yönetti. Büyük’ün evimizde yönettiği maçlarda Elazığ Karakoçan’ı 3-1, Serik Belediyespor’u ise 2-1 mağlup ettik. Hakem Büyük, Serik Belediyespor maçındaki yönetimiyle Burhanettin Basatemür’dan büyük tepki almıştı. işte o tepkilere yol açan yorum ve video:

Allah Aşkına!

Karşılaşmanın orta hakemi Yücel Büyük, 35. dakikada Eray Korkmaz’ın ceza sahası içerisinde eline çarpan topa penaltı kararı verdi. Furkan Yaman’ın vuruşunda kaleci Tunay gole izin vermedi. Ancak hakem Yücel Büyük, yan hakem Kenan Özcan‘ın ısrarı sonucu kaleci Tunay’ın toptan önce kale çizgisini terk ettiği gerekçesi ile atışın tekrarını istedi. Furkan Yaman bu kez topu ağlara gönderdi. Yukarıdaki video, Yorum sizin!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN