Düzcespor Maçımızı Hasan Kaçar Yönetecek

Düzcespor Maçımızı Hasan Kaçar Yönetecek

Sarıyerspor maçından alınan 1-1’lik beraberlikle haftayı 38 puanla 11.sırada tamamlayan Somaspor’un, 32.hafta deplasmanda Düzcespor ile oynayacağı maçı Hasan Kaçar yönetecek.

24 Mart Pazar günü İştirak Düzce Stadı’nda oynanacak ve saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada düdük çalacak olan Bursa bölgesi hakemi Hasan Kaçar‘ın yardımcıları ise Sedat Etik ve Mehmet Büyükyılmaz yapacak. Zorlu karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Recep Buğra Çetin olacak. (Hasan Kaçar haberin görsellerinde yer almakta.)

Hasan Kaçar

Hasan Kaçar Ankaragücü ve Ergene Velimeşespor maçlarımızı yönetti.

Karşılaşmanın orta hakemi Hasan Kaçar, daha önce takımımızın iki maçını yönetti. Kaçar’ın söz konusu yönettiği maçlarda 26 Ekim 2021’de Ankaragücü’ne Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında 2-0 mağlup olduğumuz ve 2 Ekim 2021’de 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında Ergene Velimeşespor’u Yasin Abdioğlu, İbrahim Ak ve Enes Bakal’ın golleriyle 3-0 mağlup ettiğimiz maçta düdük çaldı. Kaçar, o maçtaki yönetimiyle bizlerden geçer not almıştı.

Bunlarda ilginizi çekebilir

Somaspor 1-1 Düzcespor
Somaspor, Seriyi 3 Maça Çıkarabilecek mi?
Düzcespor Maçı Tayfun Sarı’nın
3 Farkı Koruyamadık: Düzcespor 3-3 Somaspor
Düzce Maçı Öncesi 1 Cezalı 4 Oyuncu Sınırda
Düzcespor Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek
Somaspor 2-3 Düzcespor
Düzcespor Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Somaspor 8. Hazırlık Maçını Düzcespor İle Oynadı
Bolu Kampı Düzcespor Maçıyla Tamamlanıyor

Halim Kaynak

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN