Düzce Maçı Öncesi 1 Cezalı 4 Oyuncu Sınırda

Düzce Maçı Öncesi 1 Cezalı 4 Oyuncu Sınırda

29.Hafta Erzincanspor’u Emrecan Bulut ve Oğuzhan Yıldırım’ın golleriyle 2-1 mağlup eden Somaspor‘da Düzce maçı öncesi 1 cezalı 4 oyuncu kart sınırında bulunuyor

2.Lig Beyaz Grup 30.haftasında Somaspor, 2 Nisan Pazar günü deplasmanda Düzce Çam Düzcespor ile karşılaşacak. Grupta geride kalan 28 haftada siyah-beyazlılar 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 yenilgi ile 40 puan topladı. Rakip Düzcespor ise 27 mücadelede 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 yenilgi ile 41 puan elde etti. Somaspor ile Düzcespor, Pazar günü oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 2. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligin ilk devresinde Soma’da oynana maçta galip gelen taraf 3-2’lik skorla Düzcespor oldu. .

Deplasman karnemiz

Somaspor, Lig’de bu sezon 14 kez deplasmanda mücadele etti. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar 7 galibiyet, 3 beraberlik alırken 4 kez rakiplerine boyun eğdi. Rakip filelere 21 gol atan ekibimiz, kalesinde ise 5 gol gördü.

1 Cezalı, 4 oyuncu kart sınırında

1 Cezalı, 4 oyuncu kart sınırında!

Somaspor’da geçen hafta Erzincanspor maçının 79.dakikasında sarı kart gören Erdem Aygül cezalı duruma düştü. Ayrıca Tunay Meral, Oğuzhan Yıldırım, Yusuf Türk ve Mustafa Şengül sarı kart ceza sınırında yer alıyor.  Bu futbolcular, Düzcespor karşısında sarı kart görmeleri durumunda 31. haftada Menemen FK ile oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Düzce'de 2 oyuncu cezalı

Düzce’de 2 oyuncu cezalı!

Rakipte geçen hafta oynadıkları Şanlıurfaspor maçında kırmızı kart gören Kerem Kaya ve sarı kart sınırında olan Sedat Cengiz, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüler.

Yücel Büyük

Maçın hakemi Yücel Büyük

Zorlu karşılaşmayı Rize Bölgesi Klasman Hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Büyük‘ün yardımcıları ise Kenan Özcan, Halit Karacabay ve Burak Kaplan yapacak. Orta hakem Yücel Büyük daha önce Somaspor’un iki maçını yönetti. Somaspor o maçlarda Elazığ Karakoçan’ı 3-1, Serik Belediyespor’u ise 2-1 mağlup etti.

Bunlarda ilginizi çekebilir

Düzcespor Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek
Somaspor 2-3 Düzcespor
Düzcespor Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Somaspor Sekizinci Hazırlık Maçını Düzcespor İle Oynadı
Bolu Kampı Düzcespor Maçıyla Tamamlanıyor

somadaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN