Dün C ve D-Grubunda Birer Maç Oynandı

Dün C ve D-Grubunda Birer Maç Oynandı

Mahallenin Delisi kendine has üslup’u ile Devlet Hastanesi-Mühendisler Odası ve Yargı Gücü-Sgk-Gib maçlarını değerlendirdi. Noktasına ve virgülüne dokunmadığımız o değerlendirmeler şöyle:

ilk maç D-grubu favorilerinden olan Devlet Hastahanesi ile Mühendisler arasında oynandı. Kazanan Hastahane oldu…

Hakemin ilk düdüğüyle beraber başarılı stoper Kerim öyle bi vurdu ki kaleci daha ne olduğunu anlamadan eldivenlerini takmadan hastahane turnuva tarihimizin en erken golunü attı (4.8sn).. 😀 tabiki ölçmedim saçmalamayın 😀 mühendisler gücü iyi kapanan bi ekip aslında koridorları iyi kapattı hastahane kenan la ismaille gazimiz le denese de ikiyi bulamadı geçen senelere bakılırsa biraz da tutukdu aslında.. hava sıcaklığı da etken olabilir.. kenar yönetim bunuda göze alarak ikinci yarıya iki ahmet ve AS ve LAZ oyuncusunu SAİT i alarak başladı..

ilerde top tutan sait takımınıda rakip sahaya taşımış oldu bi anlamda.. ve güzel oyununu alışdığımız süper bi ayak içi golle süsledi… tebrikler kardeşim… birol alışdığımız mevkisi olan saitin arkasına geçince takım daha bi kendine gelmiş göründü bize..sol tarafda turnuvada ilk kez boy gösteren ahmet ve orta alanda enerjisi yüksek olan kardeşimiz ahmet kazak la güzel bi ikinci yarı izlettiler bizlere.. mühendisler birliği celal bey ve arkadaşlarıyla çok çabalasa da yenilmekden kurtulamadı.. 4 1… maç seyir anlamında zevkli olabilirdi fakat hava sıcaklığı biz izleyenleri bile yordu…….

bu konuda bi eleştirimizde turnuva yöneticilerine neden her sene olduğu gibi diğer yarı saha çizilmedi anlam veremedik maç izlerken oturacak yer yok bu saha da. bi gölge bulamadık tüneyecek… lütfen bu işe bi çözüm bulun.. sahanın diğer yarısı çok daha güzel…

C grubunda ki maç ise başladı 10 dak. sonra bitti sayılır. sgk gib daha çok çalışmalı daha çok idman yapmalı bence yani aslında bi kumaş var takımda ,ama daha yeni bi takım oluşu ve hazır olmayışları.. güçlü rakibi karşısında erken havlu atmasına sebebiyet verdi.. yargı gücü ise zaferspor hocamızın oğlu 4 sene öncesine kadar amatör lig de oynayan furkan la erkenden maçı bitirdi.. furkan 6 gol iki asistle yıldızlaşdığı maçı yargı kolay kazandı.. iki takımada zorlu grupda başarılar dilerim tebrikler beyler….Mahallenin Delisi Laz İbo ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak buraya tıklayınız!)

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN