Dumanlı Kentin Puslu Çocukları Başlıyoruz..

Dumanlı Kentin Puslu Çocukları Başlıyoruz..

Yaklaşık 18 sene önce düştüğümüz 3.ligden bu yana; hep aynı şeyleri söyledik durduk.. ”Acaba bu sezon Profosyonel lig hayalimizi gerçekleştirebilecek miyiz?” diye.. Ve o hayallerimiz 2018-2019 Bölgesel Amatör Sezonunda nihayet gerçekleşti.

Umutla beklediğimiz o günler; yönetim, teknik kadro, futbolcular, sağlık ekibi, malzeme sorumluları ve taraftarın bir bütün halinde hareket etmesiyle şimdilik geride kaldı. Geçen sezon yaşadığımız o güzellikleri yeniden yaşamamız için tek çıkar yol, aynı bütünlüğü ve istikrarı bu sezonda devam ettirip, bu takımı gelebileceği en güzel yere getirmek..



Sezona Kupa Maçıyla Başlıyoruz..

2019-2020 Sezonuna Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçında Akşehirspor ile Atatürk Stadında oynayacağımız kupa maçıyla başlıyoruz..

Rakibimiz bizim gibi Bölgesel Amatör Ligin tozunu yutan ve yutmaya devam edecek Akşehirspor..

Geçen seneyi Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta 60 puanla zirvede tamamlayan Akşehirspor, yükselme Play-Off maçlarında 3.ligin kapısından geri dönmüştü. Takımlarında bize aşina olan tek isim vardı Ali Tayfun Akbey.. Tayfun 2015-16 futbol sezonunda bizimde formamızı giymiş ve BAL’da aldığımız 10-0’lık Bilecik İl Özel İdaresi Spor galibiyetinde   yedi gole imza atmıştı. Ancak bizim için sevindirici olan Tayfun Akbey Akşehirspor takımından ayrılmış olması..

Maçı Tv Canlı Verecek

28 Ağustos Çarşamba günü saat 16:30’da Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı A-Spor naklen yayımlayacak.

Maçı A-Spor’un Canlı Yayımlaması Hem İyi, Hem Kötü!

İyi olan tarafı; Soma’yı bütün Türkiye maden kazasında tanımıştı. Şimdi maç bahanesiyle sportif anlamda tanıma fırsatı bulacak. Bir diğeri ise; maç günü Soma’nın Pazarı.. Pazar dolayısıyla bir çok esnafımız maça gelemeyecek. Gelemeyecek olanlarda TV veya Cep telefonlarından maçı seyretme fırsatı yakalayacaklar.. İlave olarak ta İstanbul’da olmam dolayısı ile bende maçı tv ekranlarında seyredeceğim, ben ve benim gibi olanlar için çok güzel..

Kötü olan yanı ise; malum hafta sonu ligler başlıyor..İlk hafta maçımızı İstanbul deplasmanında Halide Edip Adıvarspor ile oynayacağız. Rakibimiz için maçın tv’den canlı yayımlanması çok güzel olsa gerek..Takımı ve oyuncuları yakından tanıyıp oyun kurgularını yapma ve yakalama şansı doğacak..

Hakemler Tekirdağ Bölgesi

Maçı Tekirdağ Bölgesi Klasman hakemlerinden Levent Buğra Vartemel yönetecek. Vartemel’in yardımcılıklarını Mustafa Çevik ve Berkay Daban yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mete Aylıoğlu görev alacak.

Dumanlı Kentin Puslu Çocukları Başlıyoruz..
Çok özledik Siyah-beyazlı hafta sonlarını
Çok özledik Dumanlı Kentin Puslu Çocuklarını..
Siyahını-beyazını…
İyi futbol, iyi sonuç, tur bizim, Allah yardımcımız olsun.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..


Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN