Dumanlı Kentin Puslu Çocukları 3.Lige Yükseldi

Dumanlı Kentin Puslu Çocukları 3.Lige Yükseldi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off 1.etap maçında temsilcimiz Somaspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor‘u 2-1 yenerek, Spor Toto 3. Lig’e yükseldi

Spor Toto Bal 8. Grup lideri Somaspor ile Spor Toto Bal 7. Grup lideri Bucak Belediye Oğuzhanspor, Play-Off 1.Tur maçında Denizli Atatürk Stadında karşılaştı.. Her iki takım taraftarının da ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol olmayınca maç uzatmalara gitti. 109.dakikada Toma Tabatadze‘nin ayağından 2. golü bulan Somaspor, rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 2-1 yenerek, 18 yıl aradan sonra 3. Lig’e yükseldi.

Maçın bitiş düdüğüyle beraber Somaspor’lu futbolcular ve taraftarları büyük sevinç yaşadı. Soma halkına 18 yıl aradan sonra yeniden profesyonel lig heyecanı yaşatacak siyah-beyazlıların başarısı; Soma’lı taraftarlar tarafından büyük sevinçle karşılandı.




Şampiyonluğun tescillendiği 90 dakika sonunda açıklama yapan Somaspor Kulübü 2.Başkanı İhsan Çetin, “Şampiyonluk Soma halkına armağan olsun. Sezon başı ”Zafer İnananlarındır” diyerek  yola çıktık. Ekip olarak şampiyon olacağımıza o kadar çok inanıyorduk ki; söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Soma’nın yıllardır özlemi olan 3. Lig hasretini sona erdirdik. Bundan sonrasında amacımız 3. Lig’de tutunmak olacaktır. Bu başarıda emeği geçen başta her türlü desteği bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımız sn Ali Tulup’a, yöneticilerimize, futbolcu kardeşlerimize ve her maç bu takımı içerde-dışarda yalnız bırakmayan fedakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Somaspor’un 3.lige yükselmesi dolayısıyla  Salihli Belediyespor doğrudan Bölgesel Amatör Lig’de kalırken; Urganlıspor Süper Amatör Lig’e düşmekten kurtulup, Manisa Sanayispor ile Play-Out maçı oynayacak..

TEŞEKKÜRLER ”DUMANLI KENTİN PUSLU ÇOCUKLARI”

Somaspor’un Bölgesel Amatör Ligden 3.lige yükselmesinde emeği geçen, Teknik Ekibimiz, Futbolcularımız, Taraftarlarımız ve tüm Soma’lı spor sevdalılarına şampiyonluk yolunda, yürekten desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki sezon TFF 3.Lig’de aynı ruhla, aynı inançla ve aynı heyecanla olacağız. Hepinizi gözlerinizden öpüyoruz..SİYAH-BEYAZ DEVAM..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN