Dumanlı Kentin Çocukları Cizre Hazırlıklarını Tamamladı

Dumanlı Kentin Çocukları Cizre Hazırlıklarını Tamamladı

Somaspor 21 Şubat Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Cizrespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta 43 puanla zirvede yer alan Somaspor, 22.Hafta karşılaşmasında evinde ligin son sırasında yer alan Cizrespor’u konuk edecek. Zirve savaşında yara almak istemeyen Dumanlı Kentin Çocukları Cizre hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.



Nurettin Çağlar, Röpartaj

Antrenmanın ardından Cizrespor maçıyla ilgili açıklamada bulunan Somaspor takım kaptanı Nurettin Çağlar‘ın röpartajı için buraya tıklayınız

Karşılaşmayı Samsun Bölgesi Klasman hakemi Yakup Bakır Yönetecek.

Bakır’ın yardımcılıklarını Sezgin Şahbaz (Samsun), Aykut Yılmaz (Samsun) ve Haluk Gürsoy (Ordu) yapacak.

UĞUR CAN SOMASPOR KUPAUğur Can Yok!

Somaspor’da son haftaların başarılı oyuncusu Uğur Can, Yalovaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Siyah-beyazlılar’da bir diğer eksik oyuncu da sakat olan Yasin Yıldız..

Maç Öncesi Coronavirüs Testi Yapıldı.

19 Şubat Cuma günü Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri çerçevesinde Somaspor futbol takımına gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR test sonuçlarının tümü NEGATİF çıktı.

SOMASPOR CIRESPOR PUAN DURUMUİki Takımın Konumu

Somaspor geçtiğimiz 21 haftada, oynadığı 20 maçta 12 galibiyet 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 43 puanla 1.sırada bulunuyor.
Konuk ekip Cizrespor ise 19 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 14 puanla son sırada yer alıyor. 40 golle Ligin en fazla gol yiyen takımı olan Cizrespor, rakip ağları 13 kez havalandırdı. Ejderlerin ligde aldığı 5 beraberlikten biri 2-2’lik skorla bizim maç oldu. Pazar günü bir tarafta zirveyi diğer tarafta alt sırayı ilgilendiren maçta entrasan bir durumda Somaspor 40 gol attı, Cizrespor 40 gol yedi!

22.Hafta Maçları:

Somaspor-Cizre Spor
Karşıyaka-Yalovaspor
Şile Yıldızspor-Erokspor
Çarşambaspor-Çatalcaspor
Osmaniyespor FK-Erbaaspor
İçel İdmanyurdu-Gölcükspor
Altındağ Spor-Isparta 32 Spor
Batman Petrol Spor-Elazığ Karakoçan

İlgili Haberler;

Nurettin Çağlar, Cizrespor Maçı Öncesi Konuştu
Cizrespor Maçını Yakup Bakır Yönetecek
Basatemür, Cizrespor Maçını Değerlendirdi
Nurettin Çağlar Alev Alev
Cizrespor 2-2 Somaspor
Cizrespor Maç Önü..
Nurettin ve Tunay Cizrespor maçı Öncesi Konuştular
Cizrespor Hazırlıkları Tamamlandı
Cizrespor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN