Düellonun Kazananı Elmas Oldu

Düellonun Kazananı Elmas Oldu

Manisa U18 Yerel Ligi’nde mücadele eden Soma 301 Karaelmassporumuz, soğuk havanın hakim olduğu ve gol düellosu şeklinde geçen maçta Akhisar 1922’yi 5-4 mağlup etmeyi başardı.

Erkan Nevin Ergül Yazdı

Egehan ve Yusuf’un golleriyle maça hızlı başlayan temsilcimiz 2-0 lık üstünlüğü yakaladı, ancak savunmada yapılan bireysel hatalarla skor 2-2 ye geldi. Gollere erken reaksiyon veren Karaelmas tekrar öne geçti 3-2.

Ama rakip bastırmaya devam etti ve yine savunmadaki bireysel hatalarla rakip iki gol daha buldu ve (4-3) öne geçti. Fakat pes etmeyen Genç Elmaslarımız önce skoru eşitledi. (4-4) Daha sonra bir gol daha bulan Karaelmas skoru 5-4 yaptı. İlerleyen dakikalarda skoru koruyan temsilcimiz maçı kazanmayı bildi.

Evet belki bugün maçı kazandık ama savunmadaki çok basit hatalar pahalıya mal olabilirdi. Umarım oyuncu kardeşlerim hatalarından ders alırlar. Karaelmasımıza ileriki maçlarda başarılar dilerim..Erkan Nevin Ergül

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN