Doğan Gülşen Yazdı: Winner Takım

Doğan Gülşen Yazdı: Winner Takım

Eleme maçları oynanırken yine favori takımlar rakiplerini yenerek bir üst tura çıkıyor sadece bugün oynanacak E.l.i 1 Hidrogen maçı sanki “iki takımın maçı ne olur acaba?” dedirtecek bir maç olacak gibi..

Ticaret Odası Futbol Takımı

Dün yine Ticaret Odası-Soma Belediye maçı keyifli geçti, çok gol gördük. Winner takım Ticaret Odası, çok iyi oynuyorlar, keyif alıyoruz izlerken. Biraz hücum ağırlıklı çıkıyorlar maçlara tabii şimdilik sıkıntı yok çünkü üst seviye bir takım, karşılarında rakip de şu anda yok…

Bir üst turda kim gelir? Bu kura işi gereksiz gibi A-B den gelenlerle C-D den gelenle oynamaları gerekir. Şimdi bu çekilecek kurada İmbat-Ticaret karşılaşırsa olmaz birisi elenecek final maçı iki güçlü takım olmalı onun için kurada Noter olsun.

Maça gelince; Mert orta saha ön libero oyunu yönlendiren yalnız Mert ile Uğur çok katkı verdi. Ticaret Odasına onların kalitesi çok net ortaya çıktı ama Furkan ve Uğur önlü arkalı oynaması takım savunma anlamında sıkıntılı oluyor. Furkan gerçi adam kovalıyor. Mert’te aynı şekilde kovalıyor özellikle İsmail ve Uğur topsuz oyunda hiç yoklar. Çağlar olmayışı orta saha direnç bakımından hızlı geçilen yer oldu. Bu güçlü rakipte sıkıntı büyük olur, çok pozisyon verilebilir buna dikkat etmeleri gerekiyor. Kaan tamam bu maçta çok öne çıktı gol bile attı ama arkaya adamda kaçırdı bunun bu maç özelinde olacağını düşünebiliriz.

Uğur ve Furkan çift forvet gibiydiler bu maç böyle olması gollerin bulunması adına rakip zayıf olunca olabileceği gibi ön baskı yeterli olmayınca rakip oynar gibi oldu. Bu maç her türlü kurtarabilir ama rakip farklı güçlü olunca olmaz zaten kale durumu ortada bu çözülmeli kupa gelmesi için kanatlar çok etkili içeri girip gol yollarında forvet çoğalma adına müthiş işler yapıyorlar. İsmail ile Yusuf ama bek yardım orta saha kapatma dönüşler dikkat edilirse bu güçlü oyunun önümüzdeki yılların daha güçlü takımına evrilir gibi duruyor.

Hızlı oyun geçişler, seri paslaşmalar golün jeneriklik olması için gereken özen gösterilmesi maç hemen kopmasın diye bekler olduk şu anda oyun anlamında birbirini bu kadar tamamlayan takım yok biraz defansif anlamda hücumsal çıktığı zaman. Serhat özellikle sonuçlanamayan atakların dönüşü çabuk olmalı o zaman beklerin birbirine yakın ve Kaan yalnızlığı kapatılırsa kupa final gelecektir.

İmbat bugün oynuyor rakibini eleyecektir beklenen o… İmbat geçen yıllara göre oyuncu grubunun o kadar güçlü olmadığı söylemleri özellikle biraz maçlara çok rotasyonlu çıkması gücünü tam göstermediği izlenimleri kolay rakiplerin oluşu güçlü özelikle Ticaret odası maçı olursa ölçü olacaktır.

Ticaret Odası İmbat finali bekliyoruz bu iki takımın karşılaşması dışında bir final olursa büyük sürpriz olur ona göre kura çekilişi bekliyoruz bu iki takım finalde karşılaşmalı. Sevgilerle Doğan Gülşen  (Tüm yazılarına göz at)

Maçın geniş detayları için 👉 buraya 🏆 tüm turnuva haberleri için şuraya tıklayınız!..

somadaspor

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN