Doğan Gülşen Yazdı: Kazanan Ticaret Odası Oldu

Doğan Gülşen Yazdı: Kazanan Ticaret Odası Oldu

Ticaret Odasının maçları artık böyle geçer. Herkes onları yenmek için ekstra konsantre olarak çıkacaktır, dünde öyle oldu ama oyun gücü anlamında sahada fark çok net belli oluyordu.

Gol yemiş olmaları maçı güzelleştirdi sadece rahat kazanacak oyun oynuyorlardı gol gecikmesi “futbol enteresan oyun” dedirtti.

Esnaf Odası

Esnaf Odası fiziksel yeterlilik el verdiği kadar mücadele etti. Ticaret Odası topu gezdirdiği sürece gol yollarında sıkıntı çekmedi. Direnç nereye kadar sürer sadece ona baktık gol yedikten sonra Ticaret çok pozisyon buldu sadece biraz bencillik vardı. Gereksiz gol yollarında bireysel takıldılar olay bu gol gecikmesi içerde gereksiz tartışmalara neden oluyordu iki takım oyuncuları arasında.

İlk yarı gol olmadı ama Ticaret Odasında panik olduğunu sanmıyorum genel anlamda gol olacak oyun oynanmıştı ama gol olmadı istediği zaman gol pozisyonuna girdi ilk yarı bir gol geldiği zaman oyun seyri değişecekti ama ilk yarı o gol gelmedi.

Esnaf mücadele ettiği yere kadar gidecekti değişikliklerden sonra oyun daha güzelleşti ama Ticaret gereksiz bazı yerlerde topu çabuk ayaktan çıkarmıyor bunları aşmaları lazım birde defansı ikinci plana bırakıyorlar, çok pozisyon veriyorlar. Anlamsız işler bu defans hattında oyalanma çok oluyor hızlı oynadıklarında kaleye gitmeleri saniyeler sürmüyor bu göze hoş gelen oyun anlayışı oluyor.

Ticaret Odası

Genel görüntü Ticaret Odası şampiyonluk havasına girmiş durumda. Rakipler yenmek için uğraş veriyor.
Gel gelelim maç içinde güçleri bir yere kadar yetiyor aynı Esnaf gibi yine iyi mücadele oldu iki takım adına seyir zevki vardı. Ticaret Odası gruptan sonraki maçlara adapte olmalı bu takım oyununu sürdürüp takım savunması konusunda bazı eksiklikler olduğunun kolay gollerin olmaması adına bunu çözmeli aynı şekilde maestro Mert olmadığında da oyunu yönlendirmeleri takım bütünlüğü üzerinde durulduğu aşikar.

Çağlar orta saha genelinde süpürme işini iyi yapıyor. Bazen gereksiz topla oynaması kayıplara sebep olsa da takım orta saha yardımlaşma çabuk pas trafiği bunu çözüyor. Topun hızlı şekilde oynanması futbolu Ticaret adına güzelleştiriyor. Bütün oyuncuların hareketli oluşu, yer değiştirmeleri çabukluk olarak kale önünde seri paslaşmalar “nasıl bir gol gelecek acaba?” dedirtiyor . İşi bilen ekip olması futbolun o taraftarın istedikleri seyir zevkini veriyor sonuçta kazanan Ticaret Odası oldu belki oyun gücü anlamında yüzdelik olarak tam kapasitenin üzerine çıkmadan kazandıkları bir maç oldu. Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Maçın geniş detayları için 👉 buraya, fotoğrafları için 👉 şuraya  🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

somadaspor

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN