Doğan Gülşen Yazdı: Düşünceleri Dile Getirmek

Doğan Gülşen Yazdı: Düşünceleri Dile Getirmek

Yazı yazmak zordur. duygu düşüncelerini gördüklerini zihinsel olarak toplayıp kağıda indirmek gerçekten zordur.

Amacımız bu yazıları yazarken bütün takımlara eşit olmaktır. Yazı yazmak gördüklerini eksikleri saha olarak takımların yapabildiklerini aktarabilmektir yazmak.

Spor adamı olarak kimseyi gözetmeden oyuna bakarak yorumlamaktır yazmak.

Turnuvada oynayan takımların kim hangi takım olursa olsun kazandıklarında yazının sonunda tebrik ederiz, yenilirse eksiklerini söylemeye çalışarak geçmiş olsun deriz kimseyi rencide etmeden hakaret etmeden zaten buna izin de verilmez bel altı olmamasına dikkat ederiz kimseyle de sorunumuz yoktur yazdığımız yazıları birilerini memnun etmek için yazmıyoruz zor durumda bırakmak içinde yazmıyoruz yazıyı Somada spora atmadan önce defalarca okuyup göndeririz kimseye haksızlık olmasın diye .

Nedense Eli Maden iş son yazıya inanılmaz tepki gösterdi arkadaşlar yazıya bakınca aman aman kötü bir eleştiride yoktu sadece kupa almak zor dur bazı mevkiler iyi olmalı orta sahalar gol atmalı kanatlar forvet özellikli olmalı defans hattı topla daha iyi olmalı dediğimizde arkadaşlar tepki gösterdi bu genel görüştür futbol adına burada birileri için isim vererek eleştiride yoktur futbolun doğruları yapılması adına dedik bütün bunları.

Sonra turnuvada bütün takımların oyunu içinde görüşlerimiz oldu. Ticaret Odası, İmbat sahada yayılış olsun hamleler olsun eleştiri boyutunda ne gördüysen yazdık bunun neresi yanlış ısrarla Ticaret Odası final oynamalı diyerek ufak ayrıcalık yapmışımdır o kadar oda İmbat-Ticaret Odası iki takım güçlü olup iyi bir final olsun diye bu kadar ama turnuvaya katılan bütün takımlar değerlidir hepsini seviyoruz sadece bazı takımlar oyun olarak daha güçlü bu kadar..

Arkadaşların bazılarını arayarak gereksiz tepkilerini sorunca ”sen bu kurumdansın işte senin yaran var” gibi söylemler söyleyip yazıdan uzak yorumlarla açıklama yaptılar. Arkadaşlar ”bu takım emek veriyor mücadele ediyor” dediler. Bende ”bütün takımlar, herkes mücadele ediyor, emek veriyor” Onun için bu yeterli bir açıklama değil ben özellikle dikkat ediyorum yazılarda ”bizim kurum” diye kayırma yapmam mı gerekiyor? Nerde o zaman ahlak, spor ahlakı.

Elimden geldiğince yazılarda gördüklerimi yazıyorum bizim kurumun takımda olsa bütün takımlara eşit mesafedeyim öyle olmazsam zaten sayfa sahibi Cevdet Yıldırım bana burada yazı yazdırmaz. Bugün oynanacak final maçlarında bütün takımlara başarılar diliyorum Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN