Doğan Gülşen, Süleymanlı Maçını Değerlendirdi

Doğan Gülşen, Süleymanlı Maçını Değerlendirdi

Kendileri için sezonun ilk maçında Süleymanlı Bld.Spor’u özellikle 2.yarıda bulduğu gollerle farklı mağlup eden Karaelmasspor’da antrenör Doğan Gülşen maça değindi.

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu ikinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Süleymanlı Belediyespor’u 6-0 mağlup eden Karaelmasspor’da antrenör Doğan Gülşen, karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçın ardından konuşan Doğan Gülşen, geçen haftadan 10 yeni transferleriyle karşılarına çıkan Süleymanlı Belediyespor’un, her ne kadar farklı mağlup olsalar da bu ligde çok can yakacaklarını belirtti.

doğan gülşen

Gülşen, ”Genel anlamda geçen hafta ertelenen maçın ardından takım olarak hazırlık dönemi uzamış oldu. Bu haftayı da istekli arzulu çok iyi konsantre bir şekilde yaptığımız antremanlarla Süleymanlı maçına iyi hazırlanmış olduk.

Rakibimiz Süleymanlı daha çok geride kalarak çok adamla bozmaya çalışan ekip görüntüsünde olduğundan maçın başında istenilen beklediğimiz oyunla başlayamadık. Birde henüz maçın başında çok önemli oyuncumuz Furkan Korkmaz‘ın ciddi sakatlanması ister istemez oyuncularımızın kafa olarak bu sakatlıktan etkilenişi oyun anlamında sahaya beklediğimiz kaliteyi ilk yarı yansıtamadık diyebiliriz.

İkinci yarı öncesi içerde yaptığımız değerlendirmelerden sonra ilk yarının analizi sonrası hatalarımız oyun bakımından nelerin eksik olduğu, takım olarak bu oyunun bizim oyunumuz olmadığı, gereksiz panik pas kalitesinin futbolcu bazında iyi oyuncularımız olduğu halde sahaya yansıtamadığımız oyunumuzu daha iyi bir şekilde yansıtarak farka gideceğimizi konuştuk ve öylede oldu..



İstenmeyen sakatlıklardan belki ilk maçın verdiği heyecanla birlikte kalitemizin istediğimiz şekilde tam yansıtamadığımız oyunun önümüzdeki haftalarda oyun anlamında daha iyi olacağı sinyalini verdik. Skordan daha çok oyun kalitesi üstünde durarak futbol severlere keyifli anlar yaşatan takım olmak adına yaptığımız çalışmalar ilerleyen dönemde daha verimli olarak bize dönecektir, o kalite bizim takımımızda var..

İstenmeyen sakatlıklardan sonra moral olarak dip yaptığımız maçta farklı kazansakta sevinemediğimiz bir maçın ardından Furkan Korkmaz kardeşimizin bir an önce sahalara geri dönmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN