Doğan Gülşen: Daha İyi Olacağız

Doğan Gülşen: Daha İyi Olacağız

Karaelmas Spor antrenörü Doğan Gülşen, ligde 4.hafta karşılaştıkları Sazoba Spor’a karşı alınan 6-0’lık galibiyeti ”daha iyi olacağız” diye değerlendirdi.

Gülşen’in maç hakkında değerlendirmesi şöyle:

Maç ne kadar kâğıt üstünde kolay görülse de biz iyi futbol oynayarak rakibi küçümsemeden istediklerimizi sahaya yansıtmak istiyorduk.

Geçmiş maçlardaki bazı eksik yönlerimizi hafta içi analiz edip çalışarak bunları düzeltip bu hafta daha iyi sahaya yansıtmak istedik.

Genel anlamda oyunun bütününde devamlılık yönünden geçişler dönüşler hızlı oyun yönünden geliştirmemiz gereken durumları bu hafta daha iyi yaptık.

Ama daha eksiklerimiz var bunlar maç maç üstüne koyarak takım hüviyetimizi bulacağız. Defans olarak çok iyi durumdayız kalemiz güven veriyor defans olarak çok iyi yetenekli oyuncularımız var.

DOĞAN GÜLŞEN ANTRENÖR

Oyunun kapalı defans kendi yarı alanında kabul eden takımlara karşı nasıl oynamamız gerektiğini geçtiğimiz maçlarda yaşadığımız aksaklıkları bu hafta yaşamadık topu çok iyi gezdirip rakibin en zayıf noktasını bulup golü attık isteklerimizi çok iyi şekilde futbolcu arkadaşlar sahaya yansıttı..

Her geçen hafta sistemsel oyun bakımından üstüne koyarak gidiyoruz her şey planlandığımız şekilde ilerliyor önümüzdeki zor maçlara da hazırlık amacı taşıyan bu maçları kayıpsız atlatmak önemliydi.



Bu hafta en önemli gelişme Furkan’ın dönüşü oyuna girip etkili oluşu bizim için çok önemliydi , onun yokluğunu en iyi şekilde geçirip önümüzdeki maçlarda onun takıma katkısı görülecektir çok cok önemli golcü kısa zamanda dönüşü takıma çok büyük moral oldu.

Maç yoğunluğu göz önüne alındığında kulübe anlamında bütün futbolcularımızın kullanma ve takıma faydası anlamında katkı almak için elimizden gelen gayreti gösterip hepsini kullanmaya özen gösteriyoruz çünkü lig uzun bir maraton her futbolcunun katkısı çok önemli..

Çarşamba tekrar maçımız oluşu yorgunluk olacağı gibi çalışmak ve hafta içi oluşu bize nasıl dönecek göreceğiz bunun için ekstra bir hazırlık olacaktır maç maç bakarak yoğunluğu geçiştirip zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.

somadaspor

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN