Diyarbekirspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Diyarbekirspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

3.Lig 3.Grup 12.haftasında 22 puanla 4.sırada yer alan Somaspor ile 18 puanla 6. sırada yer alan Diyarbekirspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) Diyarbekirspor-Somaspor maçı için Adana Bölgesi Klasman Hakemi Metehan Alpat‘ı atadı.
Aynı zamanda Mühendis olan hakem Metehan Alpat’ın yardımcılıklarını ise Yasin Kılıç (Mersin) ile Yunus Yıldız (K.Maraş) yaparken, 4.hakem olarak Serkan Gürbüz (K.Maraş) görev alacak..

Metehan Alpat bu sezon; 1.ligde bir kez 4.hakem, 2.ligde 2 kez 4.hakem, 3.ligde ise 4 kez orta hakem olarak görev almış..

2 Oyuncumuz Sarı Kart Sınırında

Somaspor’da maç öncesi 3 sarı kartla ceza sınırında bulunan Yusuf Can Abay ve Muhsin Polat, bu maçta kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Pazarspor maçında forma giyemeyecekler..

Rakipte 1 Cezalı 2 Sarı Kart

Diyarbekirspor’da ise, 3 maç ceza alan Uğur Ayhan oynamazken, Emre Kara ve Fikret Topaloğlu sarı kart sınırında bulunan oyuncular..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN