Dilek Mert’e Milli Görev

Dilek Mert’e Milli Görev

Soma’da gerçek anlamda spor dilini, kültürünü ve bilincini özümsemiş idareciliğinin yanında çokta başarılı bir sporcu olan Dilek Mert’e milli görev.

Uluslararası Oryantiring Federasyonu ve Türkiye Oryantiring Federasyonu 2022-2023 sezonu faaliyet programında yer alan; Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası (SEEOC – South-East European Orienteering Championship) 23–27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bosna-Hersek’te yapılacak.

Dilek Merte Milli Görev

DİLEK MERT ORYANTİRİNG ANTRENÖRÜ OLARAK GÖREV ALACAK.

Bosna-Hersek’te gerçekleşecek bu önemli organizasyonda Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert, Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Şampiyonasında ( SEEOC ) Oryantiring Milli Takım Antrenörü olarak görev alacak.

Dilek Mer Oryantiring

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VAR!

Türkiye Oryantiring Federasyonunca Manisa-Demirci’de düzenlenen Demirci Akıncıları Türkiye Oryantiring Şampiyonası, Demirci Kupası yarışmasında 29 ilden 605 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Şampiyonada, Kadınlar K40 Kategorisinde Soma Linyit SK sporcusu ve aynı zamanda Soma İlçe Gençlik Spor Müdüresi olan Dilek Mert, 2020-2021 sezonunu Türkiye şampiyonu oldu.

Dilek Mert’e ve Milli takımımıza başarılar dileriz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN