Dilek Mert Saha ve Tesis Konusuna Açıklık Getirdi

Dilek Mert Saha ve Tesis Konusuna Açıklık Getirdi

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi ve ayı zamanda Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Yürütme başkanı Dilek Mert, saha ve  tesis konusunda açıklamalarda bulundu.

Mert, “Turnuvanın kalitesi ve görselliğinin artması konusunda yıllardır Soma Kaymakamlığı Başkanlığında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak çalışma arkadaşlarım tarafından büyük bir emek ve çaba verilmektedir ve bu emek devam etmektedir.” dedi.

Açıklamasında saha ve tesis konusuna değinen Dilek Mert, ”Saha çizgileri uygun görülen günlerde ve her hafta çizilmeye devam edilecektir. Geçmiş dönemlerde hoş olmayan sahada giyinme olayına konteyner getirilerek ya da araba park yerleri perdelenerek giyinme alanı yaratılmış olup takımlar tarafından kullanılmadığı, ya giyinmiş olarak geldikleri ya da kendilerinin uygun gördükleri yerlerde giyinmeyi tercih ettikleri görülmüştür. Dolayısıyla bu durum sporcuların giyinme alanına ihtiyacı olmadığını göstermiştir.

Seyir zevkini artırmak, aile ortamı oluşturmak, sıcak ve samimi bir ortamda maçların oynanmasını sağlamak bugüne kadar başarılı bir şekilde yürütülmüştür ve yürütülmeye devam edecektir. Fakat yine geçmiş senelerde temin edilen sandalyelerin yarısından fazlası kırılmış olup gereken özen gösterilmemiştir. Dolayısıyla bu durum kamp sandalyeleri ile katılım sağlayan seyircilerimizin sayısını arttırmış olup daha samimi ve rahat bir aile ortamı oluşturmuştur. Turnuvaya ilgi ve destekleri için tüm katılımcı takımlara teşekkür ederim.”dedi.
Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN