Dilek Mert, Nihayet

Dilek Mert, Nihayet

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Dilek Mert, vekaleten yürüttüğü görevini asaleten yürütecek.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü 11 yıldır vekaleten yürüten Dilek Mert geçtiğimiz günlerde yapılan yeni atamalar sonucu asaleten atanarak Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görevine kaldığı yerden devam edecek.



Bir Çok Projeyi Hayata Geçirdi.

Vekaleten de olsa göreve geldiği günden beri İlçede yaptığı başarılı hizmetlerle kısa sürede adından sıkça söz ettirmeye başaran Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert 13 Aralık Pazartesi gününden itibaren koltuğuna vekaleten değil asaleten oturmaya başlayacak.

İlçemizde spor adına bir çok başarılı projeye imza atan, aynı zamanda iyi bir sporcu ve hakem olan Gençlik ve Spor İlçe Müdüremiz  Dilek Mert’e, kendimde spor adamı olarak hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.



4 Haziran 2013 tarihinde şurada yaptığımız haber

Yıllardır Soma’da gerçek anlamda spor dilini, kültürünü ve bilincini özümsemiş bir idareciye ihtiyaç vardı. Dolasıyla İlçemizin işci yatağı açısından Türkiye sıralamasında yukarılarda olduğunu düşünürsek spor alanında da ne kadar önemli bir potansiyele sahip olduğunu görmüş oluruz.

Bu anlamda İlçemize gelen ve spor adına kısa sürede bir çok başarılı projeye imza atan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüremiz Dilek Mert’e ben kendimde spor adamı olarak teşekkür etmek isterim. Bu kısa süre zarfında Soma sporuna dinamizm kazandıran ve spor adına tüm branşları ayırt etmeden elinden geleni yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdiremizi takdir etmek tüm spor camiasının görevidir.



Soma’da spor’un her dalıyla yakından ilgilenen Dilek Mert’in böyle bir konumda görev yapması gerçekten büyük bir şanstır. Bu şansı iyi değerlendirmek gerekir. Soma’nın artık spor alanında hak ettiği noktaya getirmek böylesi idealist idarecilerle gerçekleşir.

Soma dendiğinde artık sadece futbol, değil basketbol, voleybol, hentbol, tekwondo, atletizim, güreş, tenis hatta oryantring gibi branşlarda gelmeli. Ben eminim zamanla bunlarında üstesinden gelinecektir.

Soma’nın da artık spor alanında yerinin var olduğu tüm kamuoyuna yansıtılmaktadır.

Böylesi insanlara sonuna kadar sahip çıkılmalı projelerine destek verilmeli ve Soma’nın adını daha iyi ve güzel yerlere yazdırılabilmesi için üstümüze düşen görevi yapmalıyız.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüremiz Dilek Mert’e tekrardan geç kalmış olsak ta teşekkür eder, Soma için büyük bir kazanım olduğunu belirtmek isterim… (Haberin orjinal metni için buraya tıklayınız!)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN