Dilek Mert Madalyaya Doymuyor

Dilek Mert Madalyaya Doymuyor

Bergama Belediyesi ve Oryantiring Federasyonu işbirliği ile düzenlenen, 2.Kademe Oryantiring Yarışması’nda Dilek Mert 1.oldu.

Şehit J. Asb. Kd. Bçvş. Süleyman Demirel adını taşıyan 2. Kademe Oryantiring Yarışı’nın dün akşam Bergama İlçe merkezinde yapılan Sprint Gece Yarışının ardından, Orta Mesafe Yarışı 2. günde Kozak Kaplan Mahallesi mevkiindeki parkurda yapıldı.

Yarışta 16-55 yaş arası sporcular kendilerine verilen hedefleri bulmak için Kozak Yaylası’nda kıyasıya yarış yaptılar.

Dilek Mert Oryantiringte yine 1.olduDilek Mert 1.liği Yine Kaptı

K40  (18/18)  4,1 km  115 m

1 Dilek Mert SOMA LİNYİT SK 1:20:02
2 Duygu Özmen ANKARA ORIENTEERING SK-AOSK 1:22:02
3 Seda Arslan NİLÜFER GENÇLİK DSK 1:51:26
4 Gülşen Avcı İNÖNÜ BELEDİYESİ GSK 1:52:33
5 Sibel Şen İSTANBUL ORIENTEERING SK-İOG 1:52:47




K40 kategorisinde Soma Linyitspor Kulübü adına yarışan ve aynı zamanda Soma İlçe Gençlik Spor Müdürü olan Dilek Mert, K40 (18/18) 4,1 km 115 m derecesiyle birinci oldu. Katıldığı bir çok yarışmalarda birinci gelerek Soma’mızın adını duyuran Dilek Mert, Oryantiring sporunda elde ettiği bu başarısıyla Soma’yı gururlandırmayı sürdürdü. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Erkan Nevin Ergül

    Helal olsun müdürümüze. Sporla iç içe olan somamızın. Sporla iç içe olan bir Spor müdüresinin olması ne mutlu. Başarılarının devamını dilerim.

YORUM YAZIN