Dilek Mert-Anlık Hislerimizle Heba Etmeyelim

Dilek Mert-Anlık Hislerimizle Heba Etmeyelim

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında çeyrek final karşılaşmaları bugün Nakliyeciler-ELİ 1 ve Mil Eğitim-Yeni Anadolu Maden maçlarıyla başlıyor.

Zorlu geçecek karşılaşmalar öncesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü ve aynı zamanda Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Mert, turnuva WhatsApp grubuna çeyrek final ve sonrasında turnuvaya devam edecek takım temsilcilerine ve tüm oyuncuları duyarlı ve sağduyulu olmaya davet eden bir metin yazdı.

”Dilek Mert-Anlık Hislerimizle Heba Etmeyelim”

Mert’in yazdığı metinde:

”Neredeyse tüm Ege bölgesinin en büyük organizasyonlarından biri olan ve 30 yılı geride bırakan böylesine güzel bir organizasyonu anlık hislerimizle heba etmeyelim. Sayın Kaymakamımız Fatih Akkaya ve benim de yaptığım görüşmeler neticesinde şimdilik sorun yok ve Manisa İl Hakem Kurulu tarafından turnuva hakem konusunda desteklenmeye devam edilecek . Fakat bu durum sorun olmayacağı ve her koşulda destek almaya devam edeceğimiz anlamına gelmiyor. Bunun bilincinde olarak Çeyrek final ve sonrasında turnuvaya devam edecek takım temsilcilerimizi ve tüm oyuncularımızı duyarlı ve sağduyulu olmaya davet ediyorum.

Aynı zamanda Sosyal Sorumluluk Projesi niteliğinde olan turnuvada herkesin sorumluluk almasını ve amacımızın centilmence Spor yapmak ve sosyalleşmek olduğunu unutmadan müsabakalarda seyri güzel oyunlarınızı sergilemenizi temenni ediyorum.
Bundan sonrası için umarım oynanan güzel futbolla hatırlarda kalırız. Çeyrek finalde tüm takımlarımıza başarılar dilerim. ‘İfadeleri yer aldı.

Günün maç programı

🗓️ 5 Haziran 2024 Çarşamba
⌚ 17:00 1.Maç: Nakliyeciler-ELİ 1 (Kerim Uzun)
⌚ 18:30 2.Maç: M.Eğitim-Yeni And (Kerim Uzun)

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN