Dikili Master 1-0 Soma Master

Dikili Master 1-0 Soma Master

Ege Masterler Ligi’nde 6.hafta karşılaşmaları tamamlandı.
B-grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Soma Masterler, 6.hafta maçında Dikili Masterler ile Erdal İnönü Stadyumunda karşılaştı.

SOMADASPOR.COM

Adem-Hasan-Engin-Fatih-İlker-Cenk-Avusturya-M.Çamzeybek-Y.Mayak-A.Tatlı ve Bora’lı kadrosuyla Dikili Masterler karşısına çıkan Soma Masterler, karşılaşmanın uzatma bölümünde yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı




Soma Masterler, bu sonuçla ligde 6 hafta sonunda 4 galibiyet 2 mağlubiyetle 12 puanla 3.sıraya geriledi. Dikili Masterler ise 2 galibiyet 4 mağlubiyet ve 6 puanla 8.sırada yer aldı.

Soma Masterler 7.hafta Bayraklı Masterler ile deplasmanda oynarken, Dikili Masterler evinde Ayyıldız Masterleri konuk edecek..

Karşılaşmadan sonra değerlendirmelerde bulunan Soma Masterler takım kaptanı Hasan Oğuz, maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Rakibimiz karşısında gerçekten etkili oynadık. Onlarda bariz gol pozisyonları yakaladı. Girdiğimiz net pozisyonlarında maalesef çerçeveyi bulamadık. Maçın uzatma bölümünde de yediğimiz golle maçtan 1-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldık. Ben takımım adına sahada top oynamayı düşünen, centilmence mücadele eden ve galibiyetle ayrılan ev sahibi ekibin yönetici ve futbolcularını tebrik ediyorum”dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN