Dikili Kardeş Master 0-0 Bora Master

Dikili Kardeş Master 0-0 Bora Master

Ege Masterler Ligi sezonuna yenilenmiş teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla giren Bora Master, deplasmanda karşılaştığı Dikili Kardeş Master ile 0-0 berabere kaldı.

Başkanlığını Selçuk Bulut, antrenörlüğünü ise Şenol Şevik’in yaptığı Bora Master, sezonun ilk maçında Dikili Kardeş Master karşısında sahaya: Mehmet-Harun-Hakan-Uğur-Mustafa-Faruk-Salih-Emrah-Birol-Selçuk ve Caner on biri ile çıktı.

Dikili İlçe Stadında oynanan maçta rakine göre daha üstün bir oyun sergileyen Bora Master meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere sonuçlandı.

Selçuk Bulut: “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz”

Bora Master dernek başkanı ve aynı zamanda forvet oyuncusu Selçuk Bulut, Dikili Kardeş Master Takımı ile oynanan karşılaşmanın tamamında oyuna hakim olduklarını ancak futbolun meyvesi olan golü atamadıklarını belirterek “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Selçuk Bulut, Dikili Kardeş Master ile oynanan ve 0-0 sonuçlanan Ege Masterler Ligi C-grubu ilk hafta maçının ardından bloğumuza karşılaşmayı değerlendirdi. Dikili Kardeş Master karşısında maça mutlak kazanmak için çıktıklarını belirten Bulut:

” Oyuna çok önde başladık. Rakip takım yarı sahayı geçemedi neredeyse. Önde oynamamıza rağmen futbolun meyvesi olan golü atamadık. İkinci yarı bazı değişiklik yapıp tempolu oyunu sürdürdük. Maçın 70. dakikasında ceza sahası içinden kaleye giden bir şutumuzu rakip takım elle önlemesini yan hakem 2 sefer uyarmasına rağmen orta hekem devam kararı verdi ve maç berabere bitti. Takım uyumu açısından biraz daha zamana ihtiyacımız var. Önümüzdeki iç saha maçında inşallah galip gelip lige üst sıralarda devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

2.Hafta rakip Donanmacı Master

Lige 0-0’lik Dikili Kardeş Master beraberliği ile giriş yapan Bora Master, ikinci hafta sahasında İzmir Donanmacı Master’i konuk edecek. Karşılaşma 14 veya 15 Ekim’de oynanacak. Müsabakanın net tarih-saha ve saati Cuma günü belli olacak.

Linyit Master 1-5 Seferihisar Master

Öte yandan Ege Masterler Liginde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Soma Linyit Master, TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanan maçta Seferihisar Master‘e 5-1 mağlup oldu.

A-grubunda mücadele eden sarı-siyahlı temsilcimiz ligdeki ikinci hafta maçını İzmir deplasmanında Şemikler Master ile oynayacak.

NOT: Tüm Master haberlerini okumak için 👉  buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN