Devlet Hastanesinde Hedef Yarım Kalan İşi Tamamlamak

Devlet Hastanesinde Hedef Yarım Kalan İşi Tamamlamak

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının dinamik takımlarından Devlet Hastanesi sezona iddalı hazırlanıyor, hedef yarım kalan işi tamamlamak.

Sezona takımın başına antrenör olarak, oynadığı başarılı futbolu ile takımı Soma Kömürlerini bir kaç kez şampiyonluğa taşıyan ve bu turnuvanın tozunu yutan Melih Yavaş’ı getirerek hazırlanan Devlet Hastanesi, 39 gün sonra başlayacak kupada söz sahibi olmak istiyor.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde yaklaşık 15 gün önce hazırlıklara başlayan takımın antrenmanlarında futbolcuların uyum içinde ve hırslı çalışmaları gözlemlendi.

Antrenör Melih Yavaş, Takım Sorumlusu Gökhan Gürbüz

GÜRBÜZ: YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYORUZ

Yeni sezonla ilgili bloğumuza açıklamalarda bulunan takım sorumlusu ve aynı zamanda Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gökhan Gürbüz, 4 Mart itibari ile yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek şunları söyledi:
“Bu sezon turnuvada çok daha dinamik, göze hoş gelen ve oynadığı futbolla Soma’lı sporseverleri tatmin eden bir Devlet Hastanesi izlettireceğiz. Çalışmalarımıza antrenörümüz Melih Yavaş idaresinde devam ediyoruz. İnanıyorumki; emeğimizin karşılığını sezon sonunda kupayla taçlandırarak alacağız.”diye konuştu.

YAVAŞ: YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAYA GELDİM

Antrenmaları büyük bir ciddiyet ve disiplin ile yaptıran Teknik Sorumlu Melih Yavaş, “Antrenmalara başladığımız tarihten buyana her şey istediğimiz gibi ilerliyor. Altı yıl önce finalde Soma Kömürlerine 2-1 kaybederek kupayı elinden kaçıran Devlet Hastanesine yarım kalan işi tamamlamaya geldim” dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI SÜRÜYOR

Bu sezon turnuvada yeşil-beyaz formayla boy gösterecek olan Devlet Hastanesi dün akşam Nitromak ile oynadığı hazırlık maçını 6-2 kazandı. TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanan ve dostça geçen karşılaşmada Hastaneye galibiyet getiren golleri Kerim (3), Ahmet Kanyo (2) ve K.Ahmet kaydetti.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Turnuva Yönetmenliği
Esame Listesi
Oyuncu Değiştirme Kartı
Futbol Turnuva Tarihçesi
2024 Futbol Turnuva Başlıkları

Geriye Dönük Maçlar


2023 Futbol Turnuva Başlıkları
2022 Futbol Turnuva Başlıkları
2021 Virüs Nedeniyle Oynanmadı
2020 Futbol Turnuva Başlıkları
2019 Futbol Turnuva Başlıkları
2018 Futbol Turnuva Başlıkları 
2017 Futbol Turnuva Başlıkları
2016 Futbol Turnuva Başlıkları
2015 Futbol Turnuva Başlıkları
2014 Futbol Turnuva Başlıkları
2013 Futbol Turnuva Başlıkları
2012 Futbol Turnuva Başlıkları
2011 Futbol Turnuva Başlıkları
2010 Futbol Turnuva Başlıkları
2009 Futbol Turnuva Başlıkları
2008 Futbol Turnuva Başlıkları

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN