Devlet Hastanesi Sağlıkspor İstim Üzerinde

Devlet Hastanesi Sağlıkspor İstim Üzerinde

Soma Devlet Hastanesi Sağlıkspor Muzaffer Okyay liderliğinde hazırlıklara tam gaz devam ediyor.

Kemik kadrosu Kenan Bulut ve Emrah Kadir Yılmaz transferiyle iyice güçlendiren Devlet Hastanesi Sağlıkspor,  turnuvanın iddialı takımı olmayı hedefliyor.

Yılların bilgi-birikimine sahip futbol adamı Muzaffer Okyay önderliğinde ki Devlet Hastanesi, turnuvanın yeni takımlarından Özel Mevlana Eğitim Okulu ile oynadığı hazırlık maçını da 4-2 kazandı.

İlk maç Mühendisler Odası

Açık mavi -Koyu lacivert’liler, bugün yayımlanan fikstür’ün ardından turnuvadaki ilk maçlarını 12.05.2022 Perşembe günü saat 17:00’de Mühendisler Odası takımı ile Linyit stadı’nda oynayacak.

Hazırlık maç sonuçları

Öte yandan takım olgusu ve iskeleti oluşturmaya çalışan diğer takımlar hazırlık maçları oynuyor. Elimize geçen  maç sonuçları şöyle:

Polis Gücü 3-2 Müftülük
Nitromak 2-1 Hak-İş
Müftülük 2-2 Polisgücü
Yeni Anadolu 2-0 Nitromak

Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

 

MAGIC CAFE

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN