Dev Maç Linyit Stadı’nda!

Dev Maç Linyit Stadı’nda!

Manisa 1.Amatör Lig 6.haftada oynanacak olan Turgutalpspor -Akhisar 1922 Spor müsabakası 4 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da Linyit Stadı’nda oynanacak.

Bu dev maç öncesinde bir maç fazlası olan lider Süleymanlı Belediyespor 12 puan, Akhisar 1922 Spor 10 puanla ikinci sırada Temsilcimiz Turgutalpspor ise 9 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Karşılaşma, her iki takım açısından büyük önem taşıyor.

Düdük G.Özkan Hafızoğlu’nda olacak

4 Kasım Cumartesi günü Turgutalpspor-Akhisar 1922 Spor arasında saat 15:00’da Linyit Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmada düdük Manisa İl hakemlerin den G.Özkan Hafızoğlu’nda olacak. Hafızoğlu’nun yardımcılıklarını ise Yusuf Akkaya ve Mustafa Akkaya yapacak. Maçın gözlemcisi ise Nurettin Alnar .

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN