Destek ve Mekanik El Ele, Çeyrek Finale

Destek ve Mekanik El Ele, Çeyrek Finale

E.L.İ Birimler Arası Futbol Turnuvasında B-grubunda iki karşılaşma Destek Hizmetleri-Kömürgücü ve Eloktromekanik-Koordinasyon Takip arasında oynandı.

Gençlik Merkezi Sahasında oynanan karşılaşmalarda Destek Hizmetleri ve Eloktromekanik rakiplerini mağlup ederek çeyrek finale giden takımlar oldu.

Destek Hizmetleri 5-1 Kömürgücü

İlk karşılaşma çeyrek finale lider gitmeyi garantileyen Destek Hizmetleri ile, üç puanda kalan ve çeyrek final şansını kaybeden Kömürgücü arasında gerçekleşti. Destek Hizmetleri lider gibi oynadığı maçı Ali Akkoç (2), Sedat Gündüz, Aytuğ Çelik ve Onur Şener’in golleriyle 5-1 kazandı.

Turnuvaya veda eden Kömürgücü’nün tek golünü ise Faruk Adlığ kaydetti.

Destek’ten haklı sevinç!

Grupta oynadığı tüm maçları farklı skorlarla kazanan Destek Hizmetleri çeyrek finale namağlup gitmenin sevincini yaşadı.

Eloktromekanik 3-2 Koordinasyon Takip

Turnuvanın 30’uncu maçı Destek Hizmetlerinin ardından çeyrek finale gidecek ikinci takımın belirleneceği 6’şar puanlı iki ekip Eloktromekanik ve Koordinasyon Takip arasında oynandı.

Averajı iyi olan Eloktromekanik’e bir puanın yeteceği maçta rakibini Bayram Bulut (2) ve Emre Tutan’ın golleriyle 3-2 mağlup eden Eloktromekanik grubu ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finalde A-grubu birincisi (Laboratuvar FC veya Güvenlik) ile eşleşecek.

Zorlu maçtan galip ayrılmanın sevincini taraftarlarıyla paylaştılar

Zorluk derecesi yüksek maçta akıllı oyun anlayışlarıyla çeyrek finale uzanan Eloktromekanik, maç sonu sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarıyla ”oley” çekerek paylaştı.

Maçta 6 ve 31.dakikalarda Yusuf Özcan’ın golleriyle 2-1 öne geçen Koordinasyon Takip, bu avantajını koruyamadı ve turnuvaya veda etti.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Perşembe maç programı

⌚ 19:00 Deniş Atölye-Sivil Savunma (Gençlik Merkezi)

⌚ 20:00 Güvenlik-Deli İmamlar (Gençlik Merkezi)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN