Destek ve Labaratuvar FC Farklı Galip

Destek ve Labaratuvar FC Farklı Galip

Destek Hizmetleri ve Labaratuvar FC rakipleri karşısında üstün oynadıkları futbolunu skora yansıtarak ilk maçlarını kazanıp çeyrek final yolunda önemli bir avantaja sahip oldular.

Ege Linyitleri İşletmesi Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğünce düzenlenen ELİ Birimler Arası Futbol Turnuvasında dördüncü gün maçları A-grubunda Labaratuvar FC-Deli İmamlar ve B-grubunda Destek Hizmetleri-Koordinasyon Takip arasında oynandı.

Soma Gençlik Merkezi Spor Tesisleri Sahasında oynanan karşılaşmalarda Destek Hizmetleri, Koordinasyon Takip’i 4-1, Labaratuvar FC‘de Deli İmamları 9-1 mağlup etti.

Destek Hizmetleri 4-1 Koordinasyon Takip

Günün ilk turnuvanın yedinci maçı B-grubunda yer alan Destek Hizmetleri ve Koord. Takip arasında oynandı. Uğur Geren’in yönettiği maçın ilk yarısını Onur Şener ve Ali Akkoç’un attığı gollerle 2-1 önde tamamlayan Destek Hizmetleri, ikinci yarıda Ali Akkoç ve İsmail Yıldız’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Koordinasyon Takip’in tek golünü ilk yarıda Yusuf Özcan kaydetti.

Labaratuvar FC 9-1 Deli İmamlar

Günün son karşılaşması A-grubunda yer alan Labaratuvar FC ve Deli İmamlar takımları arasında gerçekleşti. Tarkan Bayram’ın düdük çaldığı maçta mutlu sona ulaşan takım 9-1’lik skorla İbrahim Sarper Alyıldız yönetimindeki Labaratuvar FC takımı oldu. Şu ana kadar oynanan maçların içerisinde en farklı skoru yakalayan Labaratuvar FC üç puana ve farklı skora Onur Engin (2), Fehmi Duman (2), Buğra Yıldırım (2), Soner Kırtay, Alihan Güleç ve Emre Kaya’nın attığı gollerle gitti. Güçlü rakibi karşısında etkili olamayan Deli İmamlar’da, şeref sayısı Tuncay Kıraç’tan geldi.

Beklentileri karşılayan Labaratuvar FC

Alınan faklı galibiyetin ardından Labaratuvar FC takım sorumlusu İbrahim Sarper Alyıldız’ın maçla ilgili açıklaması.

‘’İşletme müdürlüğümüzün çalışanlarımızın birbirleriyle kaynaşmasına ve sosyalleşmesine yönelik organize ettiği bu turnuvada başta işletme müdürümüz İsmail Ceran olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederim.

Bugün sahada kendinden emin bir laboratuvar FC izledik. Maçın ilk dakikalarında sakin kalıp oyunumuzu sahaya yerleştirmek istedik ve bunda da başarılı olduk. İlerleyen dakikalarda etkili şutlarla golleri bulduk. Bundan sonraki maçlarda da aynı özveriyle sahada olup sporun birleştirici, bütünleştirici ruhunu sahaya yansıtıp hafızalarda centilmenliğiyle anılacak bir takım bırakmak istiyoruz. Rakip takımı da kutlar, bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.’’şeklinde oldu.

Spor, barış, kardeşlik

Farklı mağlup olmalarına rağmen, böyle güzel bir arganizasyonun içerisinde olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Deli İmamlar takım sorumlusu Selçuk Metin‘in maç sonu açıklamarı ise;

”Öncelikle bu turnuvayı düzenleyen Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğü ve ekibine teşekkür ediyoruz. Dostluğun, arkadaşlığın kaybolduğu bir ortamda bu tür arkadaşların bir arada dayanışma içerisinde birlikte spor aktivitesi yapmasından dolayı bende çok mutlu oldum, memnun oldum.

Tüm işci arkadaşlarım adına Sarıkaya çalışanları adına herkese çok teşekkür ediyorum.Biz, bugün yenilmedik. Sadece ve sadece dostluk kazansın dedik. Bir sonraki maçta yine dostluk en ön plana çıksın spor, barış, kardeşlik olsun istiyoruz.Bir kez daha sizlerin nezdinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum”şeklinde yer aldı.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt kısmından bakabilirsiniz!

Cuma Maçları

⌚ 19:00 Sosyal İşler-Labaratuvar 2 (Azot çim saha)

⌚ 20:00 Güvenlik-Deniş Atölye (Azot çim saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN