Destek ‘Liderim’, Kömürgücü ‘Devam’ Dedi

Destek ‘Liderim’, Kömürgücü ‘Devam’ Dedi

E.L.İ Birimler Arası Futbol Turnuvasında 17’nci maç Deniş Açıkocak-Kömürgücü, 18’inci maç ise Destek Hizmetleri-Eloktromekanik arasında oynandı.

Soma Gençlik Merkezi Tesislerinin ev sahipliği yaptığı ve B-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda; Kömürgücü, Deniş Açıkocak’ı 9-4, Destek Hizmetleri‘de Eloktromekanik’i 4-3 mağlup etti.

Kömürgücü 9-4 Deniş Açıkocak

Günün ilk maçı; ilk iki maçında Eloktronikmekanik’e 7-0 ve Destek Hizmetlerine 8-1 mağlup olan Deniş Açıkocak ve yine ilk maçında Koordinasyon Takip’e 4-1 mağlup olan Kömürgücü arasında oynandı. Niyazi Çoban’ın düdük çalıp başarılı yönetim gösterdiği karşılaşmada üç puana uzanan taraf 9-4’lük skorla Kömürgücü oldu.

Özgür Akalın yıldızlaştı

Kömürgücü adına Özgür Akalın‘ın altı gol atıp yıldızlaştığı maçta diğer goller; Faruk Atlığ (2) ve Celal Çetin Demirel’den geldi. Deniş Açıkocak adına goller ise hatrick yapan Ramazan Mestan‘a ilave Veli Poyraz kaydetti.

Bu sonucun ardından Kömürgücü çeyrek final şansını sürdürürken, Deniş Açıkocak son maçını formalite niteliğinde oynayacak.

Önder Özensoy: ”Oyunu zora soksak da kazanmasını bildik”

İlk yarıda bir hayli zorlanan Kömürgücü’nde ikinci yarı Halil’le berabere oyuna dahil olan Önder Özensoy, oynadığı başarılı futbolla kazanılan farklı galibiyette büyük rol oynadı. Başarılı oyuncu maç sonu şunları söyledi:

”E.L.İ bünyesinde düzenlenen futbol turnuvasının kaynaşma ve sporun ruhuna yakışır şekilde geçmesini diliyorum. Günün iki karşılamasının ilkinde oyunu zora soksa da Kömürgücü kazanmasını bildi. Kalan maçları sporun ruhuna yakışır şekilde oynayıp ve tabi ki kazanarak bitirmek istiyoruz.Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Ayrıca somadaspor olarak böyle bir organizasyona verdiğiniz teknik ve görsel destekleriniz için de size ayrıca kurumum ve tüm takımlar adına teşekkür ediyorum.’’dedi.

Destek Hizmetleri 4-3 Eloktromekanik

Sonucu merakla beklenilen karşılaşması ilk iki maçını Koordinasyon Takip’i 4-1 ve Deniş Açıkocak’ı 8-1’lik skorlarla mağlup eden Destek Hizmetleri ile, turnuvanın açılış maçında Deniş Açıkocak’ı 7-0 mağlup eden Eloktromekanik takımları arasında gerçekleşti.

Teknik kapasitesi ve mücadele gücü yüksek oyunculardan kurulu iki takımın mücadelesi izlenmeye değerdi. Zorluk derecesi yüksek maçta Destek Hizmetleri, grup liderliği için büyük önem arz eden karşılaşmada Eloktromekanik takımını 4-3 mağlup etti. Özellikle ilk yarıda istekli, arzulu ve coşkulu oynadığı kritik maçı 3.dakikada Ali Akkuş, 10.dakikada Tarkan Bayram, 17.dakikada Sedat Gündüz ve 43.dakikada Emrah Efe’nin golleriyle 4-3 kazanan Destek Hizmetleri, grubu lider bitirmeyi garantiledi. Üst düzey oyunculardan kurulu Eloktromekanik’te 25 ve 50.dakikalarda Emre Tutan ve 28.dakikada Aygün Korkmaz’ın golleri puan veya puanlar için yeterli olmadı.

Tarkan Bayram: ”Tecrübe farkıyla”

Tekniği ve güçlü fiziği ile takımının grup liderliğinde büyük pay sahibi olan Tarkan Bayram, güçlü rakiplerine karşı tecrübe farkıyla galip geldiklerini söyledi. Bayram maç sonu yaptığı kısa açıklamada:

”Umarım bu akşam Elektromekanik Şube Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü arasında oynanan maçı Fenerbahçe’nin Avrupa maçına tercih eden futbolseverler pişman olmamışlardır.

Bugün genç, birbirini tanıyan ve diri bir takıma karşı oynadık. Onlar da galip gelebilirlerdi ama biz biraz tecrübe 😉 farkıyla kazanan taraf biz olduk gibi. Oyun disiplininden kopmayan, son düdüğe kadar mücadelesini kesmeyen takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Elektromekanik  takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.”dedi.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Cuma Maçları

⌚ 19:00 Labaratuvar FC-Deniş Atölye (Azot Çim Saha)

⌚ 20:00 Deli İmamlar-Sivil Savunma (Azot Çim Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN