Derincespor Maçımızı Semih Kurt Yönetecek

Derincespor Maçımızı Semih Kurt Yönetecek

Geçen haftayı 2-0’lık Uşakspor galibiyeti ile kapatan Somaspor’un, 36.hafta Belediye Derincespor ile oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.

21 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Belediye Derince Doğal Çim Stadında oynanacak olan Belediye Derincespor-Somaspor maçını Eskişehir Bölgesi hakemi Semih Kurt yönetecek. Kurt’un yardımcılıklarını İsmail Ertunç, Ömer Yasin Gezer ve Muhammed Taha Onat üstlenecek.

Düşme ve çıkma gibi derdi olmayan Somaspor’un yanı sıra düşme hattının bir tık üstünde olan Belediye Derincespor’un maçını yönetecek olan Semih Kurt, biri lig diğeri kupa olmak üzere iki kez siyah-beyazlı takımımızın maçında görev aldı.

Derincespor Maçımızın Hakemi Orta ve 4.Hakemlik Yaptı

Maçın Eskişehirli orta hakemi Semih Kurt, 2023-2024 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Bandırmaspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olduğumuz maçta orta hakem, yine geçen sezon ligin 31.haftasında Menemen FK’yı sahamızda Emrecan Bulut’un golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta dördüncü hakem olarak görev yaptı. (Haberin görselinde)

Somaspor Puan Durumu
Somaspor 1-0 Belediye Derincespor

İlk Maçın Kısa Özeti

Somaspor-Belediye Derincespor arasında 10 Aralık 2023 tarihinde Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçın bloğumuzda yayınlanan kısa özeti…

Geçen hafta Uşakspor’u deplasmanda Muhammet Ensar Akgün’ün golüyle 1-0 mağlup eden Somaspor, 17.hafta evinde konuk ettiği Derincesporu da 1-0 mağlup etti. Denizlispor ve Sarıyer galibiyetlerinin ardından Uşakspor ve Derincespor maçlarıyla ikinci kez üst üste galip geldi. Somaspor’un golünü 19.dakikada Erkan Şentürk kaydetti. (Maçın görselli geniş özetine buradan bakabilirsiniz)

36.Hafta Maçları

Aksaray Bld-Sarıyer
Uşakspor-Menemen
Amed Sportif-Iğdır FK
Derincespor-Somaspor
Isparta 32 Spor-İnegölspor
İskenderunspor-Denizlispor
Arnavutköy Bld-Fethiyespor
Karaman FK-Kastamonuspor
Eti Mesgut Bld-Erzincanspor
Düzcespor Bay

Bunlarda ilginizi çekebilir

Somaspor 1-0 Belediye Derincespor
Hesapta Olmayan Mağlubiyet!
Belediye Derincespor Maç Önü

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN