Derbi Öncesi Dostluk Mesajları

Derbi Öncesi Dostluk Mesajları

Hafta sonu oynanacak zorlu Süleymanlı Belediyespor-Turgutalpspor derby öncesi her iki takımdan dostluk mesajları.
 

Pazar günü  Süleymanlı  sahasında  oynanacak olan 1.Amatör Akhisar  grubunda nefesler tutuldu ve her iki kulüpte son hazırlıklarını tamamlamaya başlayarak 3 puan hesapları yapmaya başladılar. 

Şu an 18 puanla lider durumda  bulunan  Süleymanlı sporu  15 puanla Turgutalp Spor, 14 puanla Medar GB takip ediyor.
 

Süleymanlı spor adına  Recep Doral ile , Turgutalp Spor kulübü  adına as Başkanı  Şevket Elmas , yaptıkları açıklamalarda “Futbol 3 sonuçlu bir oyundur, kazanan da, kaybeden de elbette olacaktır. Saha içerisinde yaşanan olası olaylar sahada kalacak ve asla tribünlerimize sıçramayacak, fanatizmi kabul etmediğimiz gibi müsaade de etmeyeceğiz” dedi. Her iki kulüp yöneticileri, öncelikle centilmence bir futbol ortaya koyarak,  izleyenlere güzel bir müsabakası  olmasını, kazananı veya kaybedenin fair play çerçevesinde tebrik edeceklerini  söyleyerek, iki yakın komşu bugün sahada rakip olabilir ama 90 dakika sonunda kol kola ebedi  dost ve arkadaşız mesajı verdiler..
 

Sayın Şevket Elmas ve Sayın Recep Doral’ın yapmış oldukları centilmenlik dolu  mesajlar her iki kulüp taraftarlarınca  çok olumlu bir hava olarak  memnuniyet yaratmış olup, her zaman olması gerekenin de bu olduğunu, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunun unutulmamasını,  istediler.

Her iki kulüp yöneticileri ile de  iyi dost ve arkadaşlık ilişkileri içerisinde  büyük keyif veren konuşmalar sonucu ,temsilcimiz Şeref Öksüm, Süleymanlı spor ve Turgutalp Spor futbolcularının bir çoğunun arkadaş olduklarını, her iki takımın yeşil sahalarda centilmenlik en iyi örneğini vereceğine inandığını, rekabetin sadece sahada olacağını, dostluğun en güzel örneklerinin  Pazar günü Süleymanlı spor maçında görüleceğine kalben inandığını  belirterek hakemliğini Abdullah Türkan, Sertaç Erşahin  ve Tuna Taşyüz’ün yapacağı maçta sakatsız, güzel bir 90 dakika olmasını   temenni ederek her iki kulübümüze de başarılar diledi.  Şeref Öksüm Yazdı.

9.Hafta Maçları

Sazobaspor-Karabulutspor
Medar Gençlerbirliği-Selçiklispor
Akhisar 1922 Spor-Gölmarmaraspor
Süleymanlı Belediyespor-Turgutalpspor
Akhisargücü Bay

Şeref Öksüm

1 YORUM

  1. Avatar

    Bu maç cunartesi olsaydı daha iyi olurdu pazar günü somaspor macida var

YORUM YAZIN