Deplasmanda İnegölspor’a Mağlup Olduk!

Deplasmanda İnegölspor’a Mağlup Olduk!

TTF 2.Lig Kırmızı Grup 25. haftasında Somaspor, deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geldi. İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada takımımız sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Baskılı oyun puan getirmedi!

Ev sahibi takım 23.dakikada Muhammed Samet Karakoç’un attığı golle 1-0 öne geçti. Somaspor ilk yarının son 15 dakikasında inanılmaz bir baskı kurdu. Siyah-beyazlılar kaptıkları toplarla hızlı hücuma çıkarken İnegölspor pozisyon almada zorlandı. Kenan ve Kamil’le gelişen ataklar cömertçe harcanırken Rıdvan’ın orta-şut vuruşu, üst direkten döndü.

Kısaca özetleyecek olursak…

İlk beş dakika geçilirken yedikleri golden sonra maç genelini adeta tek kale oynayan siyah-beyazlılar mücadele gücü açısından çok yüksek performans sergilediler. Ancak rakip yarı alanında çok görünmemize rağmen final pas ve vuruşları istenilen düzeyde olmadı. İlave olarak elinde Toma Tabatadze, Yasin Abdioğlu ve Yusuf Türk gibi golcü oyuncunuzda yoksa 7×32 2×44‘e meşin yuvarlağı buluşturmada sıkıntı yaşarsınız, tıpkı bu maçta olduğu gibi…

Kastamonuspor’u konuk edeceğiz

Ligde istikrarsız bir grafik çizen siyah-beyazlı ekibimiz, 26.hafta maçını sahasında Kastamonuspor ile oynayacak. Karşılaşma 18 Şubat Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda saat 14:0’da başlayacak.

İnegölspor 1-0 Somaspor

STAT: İnegöl İlçe
HAKEMLER: Erdem Temel-Melih Kurtuluş-Eren Öksüzler (4.hakem Gürkan Özbalkanlı)
İNEGÖLSPOR:Bekir-Mete-Kadir-Eren (dk.46 Yusuf)-Orhan-Muhammed Samet (dk.88 Ferhat)-Y.Talum (dk.76 Furkan) Serhat-Uğur-Ömer (dk.89 Emirhan)-Muhammed (dk.60 Nadir)
YEDEKLER:Yüksel, Ferhat, Furkan, Yusuf, Emir, Erkan, Umut, Emirhan, Nadir, Berat
TEKNİK DİREKTÖR:Bahaddin Güneş

SOMASPOR:Tunay-Mahmut-Rıdvan (dk.46 Yasin) Abdülkadir-Oğuzhan (dk.90 Y.Emre)-Enes-Erkan (dk.86 Murat)-Mücahit (dk.79 Hakan) Kenan-Kamil-Ahmet (dk.46 Arda)
YEDEKLER: Yağızcan, Erdem, Yiğit, Murat, Yunus, Arda, Cemil, Yasin, Hakan, S.Ulusoy
TEKNİK DİREKTÖR:Burhanettin Basatemür
KIRMIZI KARTLAR:Yok
SARI KARTLAR: Eren Emre Aydın, Furkan Özyapı (İnegölspor)
GOLLER:dk.23 Muhammed Samet Karakoç (İnegölspor)

Bağlantılı Haberler;

İnegölspor 1-0 Somaspor
Somaspor 3-3 İnegölspor
Somaspor-İnegölspor Maç Önü
Somaspor-İnegölspor Maçını Akbaş Yönetecek
9.Haftayı Play-Off Potasında Tamamlamak Bizi Mutlu Etti
Takım Gerçekten Çok Güzel Futbol Oynuyor
İşte Özlenen Somaspor Bu

İnancın Zaferi Somaspor 3-1 İnegölspor
İnegölspor Hazırlıkları Tamamlandı
İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

4 YORUM

  1. Avatar

    Şaşırdık mı Hayır Eski O Heyecan Ruh kalmamış takımın üzerinde bugün seyrettim 2 top yapamıyor kalıte düşük gidişat iyi değil …!

  2. Avatar
    Ufuk Çoban

    Maçı izledim takım iyi müdahale etti oyunun hakimi bizdik ama ileri uçta gol atacak kadar etkili olamadık maalesef gol pozisyonlarını değerlendiremedik 1 yada 2 topumuz direkten döndü maçın hakimi bizdik ama adamlar sağlam 3 kere geldi bir topu direkten döndü ve sonuç olarak golde maalesef rakibi içeri çektik ve ceza sahası içinde şut çektirdik ve sonuç gol attılar golde maalesef rakibi içeri çektik ve ceza sahası içinde şut çektirdik

  3. Avatar
    Erkan Ergül

    Beklenen sonuç

  4. Avatar
    Salih Dağlı

    Kaliteli oyun, kaliteli futbolcular ile oynanır. Kulüpte ne kaliteli oyuncu var ne de kaliteli bir yönetim.. İnşallah çıkarız bu girdaptan futbolcu satmak ile “başarılı” olunmuyor

YORUM YAZIN