Demirexport-Sgk ve M.Eğitim-Yargı Maçları

Demirexport-Sgk ve M.Eğitim-Yargı Maçları

Mahallenin Delisi Laz İbo, dün C-grubunda oynanan Demirexport-Sgk-Gib ve Milli Eğitim-Yargı Gücü maçlarına değindi.

”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap  buraya tıklayınız!

TAŞLAR YERİNE OTURUYOR

C-grubunda sıralama belirleme maçları oynanıyor… Sgk ve Huzurevinin gruptan çıkma ihtimalleri kalmamaya başlayınca kalan 4 takım sıralama mücadelesi vermeye başladılar..
Demirexport favori olduğu maçı zorlanmadan kazandı.

Turnuvanın en mütevazi ve eğlenmeyi bilen Sgk karşısında Demirexport yedek ağırlıklı kadrosuyla rahat kazandı. Uzun zamandır ilk dokuzda görmediğimiz tayşi maça kaptan başladı. Metin Şengülün yine sakin ve rahat oynattığı takım Ulaşın beş Şengülün de 4 gol attığı maçı 10 1 kazandı tebrikler…

Grubun ikinci maçı ise milli eğitim ile yargı arasında oynandı. Yargı kaptan Ufuğun önderliğinde asla bildiğinden taviz vermeyen oyununu 1 0 geriye düş şe bile bırakmadı iyi baya iyi savunma yapıp hızlı ataklarla şişirme topla bian önce furkanla gol bulmaya çalışdı ama bu sefer başarılı olmadı..

Yargı kalecisi idrisin birbirinden müthiş kurtarışlarının yanı sıra bugün bide penaltıda Bülent hocaya geçit vermeyince yargı yı son dakikaya kadar oyunda tuttu son dakikalarda gol pozisyonu da bulan yargı maçı kaybetmekden kurtulamadı..

Evet bugün tutanı çok iyiydi fakat atanı biraz yorgundu avukatla turnuvası burası derken genç kardeşimiz baya yorgundu. eeee rakipte de bülent hoca gibi bi tecrube varken pozisyon bulmakda çok zorlandı. milli eğitim bu maçla beraber ilk ikiye gözünü dikti.. demirexport milli eğitim maçı çok güzel olur ayın birinde randevularını iptal edin derim sonra pişman olamayın. liderlik maçı kaçmaz bence.. iki takımıda yürekden kutluyor başarılar diliyorum..

Son olarak bu iki maçtada hakemler çok ama çok başarılıydılar.. Batuhan hocam seni haftanın enlerinde unutmayacağım saygılar herkese sevgiler.. Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN