Demirexport–Eli1 ve M.Eğitim-İmbat Ege Maçları

Demirexport–Eli1 ve M.Eğitim-İmbat Ege Maçları

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvası çeyrek final karşılaşmalarında yarı finale kalacak ilk iki takımın belirleneceği Demirexport-ELİ 1 ve M.Eğitim-İmbat Egespor maçlarını değerlendirdi.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun kaleme aldığı değerlendirmesi şöyle: ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

DEMİR ÇOK KONTROLLÜ

Günün ilk çeyrek final maçında demirexport eli1 maçı oynandı.
öncelikle şunu söleyeyim bunaltıcı ve nemli sıcak hava bırakın saha da oynayanları kenarda bizi bile mafetti..

iki takımda kontrollü oyunla birbirini ince ince yoklarken demirexport dan kaan önce kısa kısa basit pas yapar gibi oynarken uzun derinlemesine depar yapan nedimi harika gördü nedimde soldan sağ ayak dışıyla gelişine diğer köşeye vurdu harika gol oldu 1 0

eli1 yine defansda sağlam durup kontra oyunu oynamaya çalışırken kalesinde tartışmalı bi penaltı pozisyonunda 2 yide gördü( sarı lukaku kusura bakma kardeşim penaltıydı) .. metin sakatlanıp onun yerine fatih girdi kaan kanatdan forvet arkası pozisyonuna gelince pas oyunu azaldı eli1 yüklendi. oyuna sonradan giren bayram kornerden kesdi şık bi kafa vuruşuyla eli1 maçı 2 1 e getirdi acaba mı demeden daha kaleci ve yusufun anlaşamadığı top ulaşın önünde kaldı ve maç 3 1 oldu..

direnci düşen eli1 takımı kaanın uzakdan plasesinde kalesinde 4 ü de görünce.. turnuvaya bu turda veda etmiş oldu.. hava şartlarına ve bu sıcakda bu pas oyununa karşı çok koşması gereken eli1 takımı fazla dayanamadı.

DEMİREXPORT yarı finalin ilk takımı oldu.. temkinli sabırlı ve istikrarlı oyununu bugün metin 25 de kenara gelmesine rağmen yine devam ettirdi ve başarılı da oldu.
o çok özlediği ve istediği şampiyonluk kupasına sadece 2 adım kaldı tebrikler ve başarılar..

KAYBEDENE YAZIK OLACAK DEDİĞİMİZ MAÇ.. İMBAT EGE nin..

Günün ikinci maçında demirexport takımının yarı finaldeki rakibi kim olacak diye 700 e yakın taraftar harika maç izledi.
Yine sıcak bunaltıcı hava herkesi fazlasıgla yordu. ilk maçın aksine topu iki taraf da kendinde tutmak için çok uğraşdı. milli eğitimden bülent ve FEVZİ hoca çıkana kadar mutlu hoca insan üstü koşu yapdılar

imbat ege de ise defansda KAAN sağbek OSMAN ve tabiki CURA insan üstü mücadele sergilediler.
gelleim maçda ki önemli anlara. yine kontrollü oyun vardı iki takımda aslında birbirinden çekinerek oynadılar.. ve duran toplar devreye girdi. OSMAN inanılmaz bir vuruşla sol çaprazdan öbür köşeye imkansıza çatala asdı 1 0 imbat ege ilk yarı böle bitti.

ikinci yarının başlarında Bülent hoca serbest vurul yerden sert vurdu cura çıkartamadı 1 1.. maç böle uzayacak herhalde dediğimizde imbat ege nin yıldız oyuncusu emin karanın akıl almaz hatasında araya caner hoca girdi alda at dedi ve 2 1 milli eğitim öne geçdi



iki dakika sonra bu sefer caner vurdu kaleci çıkardı.. 5 dakika arayla sahanın bence en iyisi FEVZİ harika şutlarını kaleci daha güzel çıkarınca son dakikalara 2 1 yenik giren imbat ege de sahneye her zaman ki gibi CURA çıkdı. ribery nin müthiş ortasında önce gözüyle vurdu sonra omuzuna çarpan top kaleciyi şaşırttı ve maç 2 2 uzatmalara gitti.

uzatmalarda fevzi ile milli eğitim denizle imbat ege girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince. KAYBEDENİN YAZIK OLACAĞI PENALTI VURUŞLARINA GEÇİLDİ. o dakika da herkes kim alırsa hakkıdır demişdir içinden öle bi maçı. penaltılar sonunda 7 4 imbat ege aldı..

oyuna girdikden sonra milli eğitime çok renk katan asist yapan CANER hoca penaltıyı üst direğe nişanlayınca.. elenen takım milli eğitim oldu. diri kuvvetli bi o kadarda mücadeleci milli eğitim bu turda güzel bi oyunla veda etmiş oldu..
PAZARTESİ günü yarı final ilk maçı belli olmuş oldu..
DEMİREXPORT
İMBAT EGE..
iki takıma da başarılar diliyor ve alkışlıyorummm 👏👏👏👏

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN