Demirexport 6-1 Eli (2)

Demirexport 6-1 Eli (2)

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında ikinci maç Demirexport ve Eli ( 2 ) takımları arasında Teiaş Eğitim Tesisleri sahasında oynandı.

Açılış maçında D-grubunda Müftülüğün Mevlana Özel Eğitim Okulunu 4-3 mağlup etmesinin ardından gözler C-grubunda mücadele edecek olan Demirexport ve Eli ( 2 ) maçına çevrildi.

Kadro kalitesiyle adeta ”ben buradayım” diyen Demirexport, ELİ (2) karşısında oyunun genelinde oldukça hareketli ve hızlı oynayıp, final vuruşlarında da başarılı olarak zorluk derecesi yüksek olan bu kritik maçı 6-1 gibi farklı skorla kazanmayı başardı.

Demirexport’a ELİ (2) karşısında farklı galibiyete taşıyan golleri: Metin Şengül (2), İsmail Şarlayan, Ulaş Yalçın, Özgür Dağdelen ve Nedim Öz attı. ELİ (2)’nin tek golünü ise Nedim Öz kendi kalesine attı.

demirexport

Demirexport-Huzurevi

C-Grubunda turnuvaya galibiyetle başlayan Demirexport takımı ikinci maçını 17.05.2022 Salı 17:00’de Huzurevi ile Linyit Stadı’nda oynayacak.

eli 2

ELİ 2-Milli Eğitim

Turnuvaya mağlubiyetle başlayan ELİ 2 ise ikinci maçını 14.05.2022 Cumartesi 18:30’da Milli Eğitim ile Teiaş sahasında yapacak.

Zorlu maçtan üç puanla ayrılmak güzeldi

Çakır, ”Zorlu maçtan üç puanla ayrılmak güzeldi”

Turnuvaya 3-0’lık ELİ 2 galibiyeti ile başlayan Demirexport’ta takım kaptanı Raşit Çakır, maçın ardından karşılaşmaya çıkarken zorlu bir rakiple mücadele edeceklerini bildiklerini ve bu zorluğun üstesinden geldikleri içinde mutlu olduklarını söyledi.. Çakır, ”Rakibimizi de vermiş olduğu mücadelen dolayı kutluyorum bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum.”dedi.



MUSTAFA ATALA SAKATLIK

Türk, ”Atala’nın sakatlığı her şeyin önüne geçti”

ELİ (2) antrenörü Cengiz Türk, Mustafa Atala’nın sakatlığı sonrasında takım olarak oyundan düştüklerini ve akabinde farklı mağlup olduklarını söyledi.

Türk, ”Maça çıkarken güçlü rakibimize karşı zorluk yaşayacağımızı biliyorduk. Taktik olarak topun arkasına geçip direnç göstermek istedik. İlk yarıyı 1-0 geride kapatınca, ikinci yarıya daha ofansif başlamayı düşündük. Akabinde Atala arkadaşımızın sakatlığıyla hem taktik hem mental olarak oyundan düştük. Rakibimiz hak ettiği bir galibiyet aldı. Onları tebrik ediyoruz.”diye konuştu. Bizlerde somadaspor olarak Mustafa Atala kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

METİN ŞENGÜL

Metin Şengül goller ve asistler

Demirexport, ilk defa bu sezon turnuvada boy gösteren yeni bir silah kazandı Metin Şengül… Orta sahadaki başarılı futbolunu iki golle süsleyen ve iki golünde asistini yaparak takımı adına oyuna çok büyük katkı sağlayan Metin, ilk maçı olmasına rağmen bizlerden geçerli not aldı.

İ BATUHAN DARÇIN

Demirexport 6-1 Eli 2

SAHA:Teiaş
HAKEM: İ.Batuhan Darçın
DEMİREXPORT:Bayram-Engin-Kaan-Gaci-Raşit-Metin-Ulaş-Nedim-İsmail
YEDEKLER:Kamil, Kemal, Hüseyin, Yasin, Özgür, Fatih, Vedat
ANTRENÖR:Raşit Çakır

E.L.İ (2):Adem-Soner-Volkan-Ayhan-Rafet-Mustafa-Uğur-Emir-Sebahattin
YEDEKLER:İmran, Ozan, Faruk, Onur, Niyazi
ANTRENÖR:Cengiz Türk
KIRMIZI KARTLAR:Cengiz Türk (ELİ 2 Antrenörü)
GOLLER:Metin Şengül (2), İsmail Şarlayan, Ulaş Yalçın, Nedim Öz, Özgür Dağdelen (Demirexport), Nedim Öz kk (ELİ 2)

11.05.2022 Çarşamba

Saat 17:00 Nakliyeciler-Yeni Anadolu Teiaş
Saat 18:30 Nitromak-Tes-İş Teiaş

Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN