Demir Export’ta Buruk Sevinç!

Demir Export’ta Buruk Sevinç!

Demir Export’un önceki gün İzmir’de Koç Holding’in kurucusu merhum Vehbi Koç’un adına düzenlenen Koç Topluluğu Spor Şenliği kapsamında karşılaştığı Tüpraş maçında talihsiz an yaşandı.

SOMADASPOR

Finalde Tüpraş’ı; Kubilay Karpuz ve Hüseyin Turan’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine getiren Demir Expor takımında, defansın başarılı oyuncusu Halil Tuna’nın sakatlığı camiayı bir hayli üzdü.

Karşılaşmanın 10.dakikasında sakatlanarak yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Halil Tuna’nın, sağ ön çapraz bağının koptuğu açıklandı. Futbolcu için en talihsiz sakatlıklardan biri olan çapraz bağ kopması talihsiz oyuncuyu olduğu kadar Demir Export camiasınında bir hayli üzdü.




SEZONU KAPATTI!
Talihsiz oyuncunun önümüzdeki hafta içinde İzmir’de ameliyat edileceği öğrenilirken, Halil Tuna’nın uzun süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Halil Tuna’ya ve Demir Export camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN