Demir Export Kupayla Döndü.

Demir Export Kupayla Döndü.

Koç Holding’in kurucusu merhum Vehbi Koç’un isteğiyle 1989 yılında başlayan Koç Topluluğu Spor Şenliği’nin 30.su 5 Nisan Cuma günü oynanan final maçıyla sona erdi.

SOMADASPOR

Geçen sene bu turnuvanın finalinde kaybeden ve 2.lik kupası ile yetinen Demir Export, bu sene rakiplerini tek tek saft dışı bırakarak finale kaldı.
Finalde karşılaştığı 3 yılın şampiyonu Tüpraş’ı; Kubilay Karpuz ve Hüseyin Turan’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Kamil Karakum turnuvanın en değerli kalecisi seçildi.

ÇEYREK FİNAL T.ODASI (1) İLE..

Öte yandan Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası eleme maçında Nakliyecileri; Hilmi Şen kk, Ümit Tayşi ve Raşit Çakır’ın golleriyle 3-2 mağlup eden Demir Export, 12 Nisan Cuma günü Saat 16:00’da Ticaret Odası (1) ile yarı finale kalabilme mücadelesi verecek.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN