Deli 2.Haftanın Enlerini Açıkladı

Deli 2.Haftanın Enlerini Açıkladı

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında geride kalan ikinci haftayı değerlendirdi.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun haftalık değerlendirmesi şöyle: Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak buraya tıklayınız!)

2.HAFTA BİTTİ ŞİMDİ BANA GÖRE HAFTANIN ENLERİ..

Beyler şimdiden söleyeyim genelde haftanın enlerinde dikkat ettiğim şey her takımdan oyuncu alabilmek yada her maça dair bişiler yazabilmek.
Fakat bu hafta öle bi maç izledik ki final havasında geçen maçda bir çok EN denilecek şeyler yaşandı. şimdi gelelim bana göre haftanın enlerine

HAFTANIN EN GÜZEL GOLÜ :

Ayhan Çakır İsmail Kavruk Furkan hatta Oğuz Bilal denilebillir ama evet çok gitgeller yaşadığım bölümde ben ismail Kavrugun son golü inanılmaz klas bi goldü onu seçiyorum.. daha topu alıp dönerken kalecinin önde oldupunu gören ismail çok şık bi plaseyle kaleciyi orta sahadan avladı ve alkışlar tebrikler sana güzel kardeşim.. 👏👏

HAFTANIN KURTARIŞI :

Maç 2-2 iken Emre Ocağa zor pozisyonda izin vermeyen çilli abimiz maç 4-4 iken inanılmaz bi kurtarışla galibiyetin mimarlarındandı. Tebrikler abim saygılar
Yasin abimi nede olsa sonra illaki yazarız.. çilli bi daha geçmez kaleye abim idare et yoksa senin performansında ayakda alkışlancak cinsdendi.

HAFTANIN ASİSTİ:

2-0 gerideyken normal şartlarda her halukarda kaleye vuran bencil ERTUĞ bu sefer alda at dedi ve geri dönüş ateşinin fitilini yakan adamdı tebrikler ERTUĞ..

HAFTANIN OYUNCUSU :

Burda da çok düşündüm çok zorlandım ama attığı 2 mükemmel serbest vuruş gölünün yanı sıra defansa ve ofansa olan katkıları direnci zorluk derecesi çok yüksek olan maçı kazanmalarındaki en önemli adamdı tebrikler Oğulcan harikasın kardeşim..

HAFTANIN HAKEMİ :

Huzurevi Yargı maçının hakemi Kerim UZUN tartışmaların çıktığı dakikada dahi sakinliğe yönlendiren kartına çok fazla başvurmayan oyuna müsade eden maçın önüne geçmeyen hakemimizi kutluyor başarılar diliyorum.

HAFTANIN MAÇI:

Herhalde en kolay seçim buydu çünkü bence haftanın değil belki de turnuvanın son yıllardaki en güzel maçlardan biriydi.. Ticaret Odası İmbat.. bunu Ticareti desteklememe rağmen skordan bağımsız söylüyorum iki takımda inanılmaz oynadı.



HAFTANIN OLAYI :

Bunu yetkililere yazıyorum dakika 20 de Belediye takımı 8 kişi kaldı.. Hakem haklı kaleci haklı.. dışarda eliyle aldı topu kaleci ama dışarda olduğunu bilmiyo çünkü ÇİZGİ DİYE BİŞİ KALMADI 5 kg kireç alıp ben çizecem en son. bu sene çok sınıfta kaldı turnuva yöneticileri çok..

HAFTANIN SÜPRİZİ:

Ya galibiyeti değilde İmbat Ege nin ilk 20 dakika da hastahane gibi defans bloğu iyi olan finalist takıma 4 gol bulması bence süprizdi. tebrikler.

HAFTANIN GERİ DÖNÜŞÜ :

Kaymakamlık takımını 2 -0 dan 4-2 yenen Hak iş takımı. Bunda ONUR un payını da verelim 2- 0 dan sonra 2 kritik müdahaleden sonra takımını şaha kaldırdı. tebrikler beyler..

HAFTANIN EN GÜZEL GÖRÜNTÜSÜ :

içlerinde Sefa Raşit Hüseyin polis Gökhan Yusuf Ekşioğlu ben Cengiz ve daha unuttuğum birçok arkadaşın kale arkasındaki toplu halde yaptığı mıntıka temizliğine alkışlar beyler teşekkürler.

EVET GELELİM HAFTANIN DOKUZU NA..

KALECİ:

Tabiki ÇİLLİ MEHMET ABİMİZ.. İlerlemiş yaşına rağmen, sakatlıklarına rağmen bize ne izlettin abi sen öle.. tebrikler abim saygılar

STOPER :

Onur iyiydin baya ama hakkını helal et Yargıgücü takımının beyfendi kişiliği yerinde müdahaleleri disiplinli futoluyla galibiyetin Furkan kadar hak sahibi olan UFUK Naymar abi tebrikler sana alkışlar.

SOLBEK :

Şampiyonluğumuzda pastanın en büyük dilimini hakeden EMİN KARA eskilerden bi resital sundu bize güzel oyununu harika golle süsledi kardeşim tebrikler..

SAĞBEK :

Takımında solbek oynuyo ama sağ ayaklı olduğu için ben burda yer verdim kardeşimize.. belediye takımının başarılı defans oyuncusu OĞUZ BİLAL kendi sahasının ortasından attığı firikik golü mü desem defans da ki başarılı müdahaleleri mi desem 8 kişi oynayan takımına müftülüğün çok yüklendiği dakikalarda ayakda kalarak 1 puanın mimarlarından Oğuz tebrikler kardeşim..

ORTA SAHA :

ÇAĞLARRRRRRRRRR ne diyeyim ki her maç en çok koşan en çok ikili mücadele kazanan topu aldığında ayağa düzgün çıkan Ticaret Odasının galibiyetinin kimine göre gizli ama bana göre baş kahramanlarından olana ÇAĞLAR BOZCA tebrikler kardeşim..

ORTA SAHA: OĞULCAN NİLDERYA..

İki harika firikik golü oda Çağlar gibi insan üstü bi mucadele şekli topla oynama rakipden top çalma herşey var adamda. bence futbolu erken bırakan bi kardeşimiz hala bal ligi vardı bence tebrikler kardeşim.

KANAT FORVET:

Furkan.. Bu haftada şık golleri ve dirençli oyunu sayesinde takımına net galibiyeti 4 golle getiren kardeşim tebrikler.

KANAT FORVET :

Skor ters dönse maçın adamı olacak adamın başarısını gölgede bırakmayalım çok çalışdı çok koşdu takımının en istekli oyuncusuydu zor maçda 2 de güzel gol buldu tebrikler imabatın başarılı oyuncusu EMRE OCAK.. alkışlar

FORVET :

inanılmaz bişisin sen sakin rahat bi o kadar da becerikli.. babası çok sevdiğim bi abim olsada İsmail Kavruk u ilk kez izledim.. sana sölenecek bişi yok bence. bu kadar rahat gol vuruşu olamaz bu kadar sakin ve kendini bilen bi adam nadir görülür.. bence bundan sonra ki maçlarda dikkatli izleyin adam çok değişik bi beceriye sahip tebrikler kardeşim..

EVET başdada sölediğim gibi bu maç çok önemli bi maçdı ve bu maçdan çok malzeme çıkdı. bu haftalık bence öne çıkanlar böleydi.. herkesin görüşüne saygı duymak isterdim ama öle bi yapım da yok bilirsiniz 😀😀
Seviliyosunuz millet… 3. hafta da bakalım bizi neler bekliyo başarılar herkeze… Mahallesi Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN