Değerli Zamanlar Projesi Soma’da Başlıyor

Değerli Zamanlar Projesi Soma’da Başlıyor

‘‘Değerli Zamanlar’’ projesi ile çocuk ve gençler için spordan sanata ücretsiz eğitimler Soma’da başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çocuk ve gençlerin gelişimine değer katmak amacıyla organize edilen ‘’Değerli Zamanlar’’ Projesi, Soma Kaymakamlığı, Soma Belediyesi ve Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Soma’da başlıyor.
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi
Manisa genelinde yoğun ilgiye sahne olan projede, spordan sanata çok sayıda alanda ücretsiz eğitimler veriliyor. Değerli Zamanlar projesi kapsamında 10-23 yaş arası gençler;  badminton, basketbol, eskrim, futbol, geleneksel okçuluk, masa tenisi, satranç, tekwando, tenis, oryantiring, voleybol gibi sporsal eğitimlerin yanı sıra enstrüman, halk oyunları, ses eğitimi ve tiyatro gibi sanatsal eğitimler alabiliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yaz kış devam edecek olan eğitimler için kayıtlar Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Soma Gençlik Merkezinde devam ediyor.

Gençlerimizin boş zamanlarını değerli hale getirmek için ‘’Değerli Zamanlar’’ eğitimlerine davet ediyoruz.

Başvuru adresi: Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü-Soma Gençlik MerkeziDeğerli Zamanlar Projesi Başlıyor


SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN