Dahası Var mı Şampiyonuz!

Dahası Var mı Şampiyonuz!

Bir yıl sonunda emeğin, mücadelenin, acının karşılığı şampiyonlukla taçlandırılmasının güzelliğini yaşıyoruz bugün..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI
Yazımın haber görselinde, geçen sezon Somaspor’un kadrosunda yer alıp İzmir’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Melih Vardar’ın şampiyonluk fotoğrafı yer alması çok anlamlıydı. Buradan bir kere daha Melih kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum

Taraftarın yine takımının yanında her zamanki gibi o muhteşem görüntüsü vardı onlar ki emeğin acıların yaşandığı bu ilçede her şeyi hak ettiler bu şampiyonluk önce sonuna kadar her zaman her yerde Somasporun yanında olan siyah inciler önderliğinde destekleyen taraftarımıza gelsin bu şampiyonluk.. Bugün de destan yazdılar..



Bu şampiyonluğun hikayesi önce hocamız Burhanettin Besatemür un yılmayan o zor şartlarda mazeret üretmeden elindeki takımın en iyisini sahaya çıkararak her zaman o müthiş mücadele eden takımın oluşumunu sağlayan kişi olarak birinci sıraya yazıyoruz..

Daha sonra yönetim diyebiliriz ekonomik zorlukların olduğu dönemlerin sıkıntılarında her şeylerini ortaya koyarak bu sıkıntıların aşılmasında gösterdikleri o mücadele bu şampiyonluğun gelmesinden em büyük sebep..

Futbolcularımız onlarda ekonomik sıkıntıların olduğu dönemlerin yaşadıkları durumları fazla büyümeden yine bu mücadelede gösterdikleri takım ruhu bu şampiyonluğun en önemli aktörleri oldular kendileri..



somaspor şampiyonluk sevinçleriTakımımız da özellikle defans olarak Onur,  Melih, Hakan ve kalecimiz Tunay bu şampiyonluk ta ayrı parantez açılacak oyuncularımız takım aidiyeti yaşayan takım bütünlüğü birlikteliğinin sağlanmasında baş aktörler aynı şekilde kaptan Nurettin hem lider olarak hem attığı gollerle şampiyonlukta emeği en çok çok geçen futbolcumuz Oğuzhan sen bu eşsiz mücadelenle bu takımın olmazsa olmazı oldun bu şampiyonluk senin emeğin le geldi önü açık bir futbolcumuz bir diğer bütün sezon takımın atom karıncası Özcan sayfalar yetmez anlatmak için seni hücumda orta sahanın her yerinde o inanılmaz bitmek bilmeyen enerjisi ile şampiyonluğun gelmesindeki en değerli futbolcumuz bütün futbolcu arkadaşlar da bu şampiyonluk ta sezon boyu yaptıkları mücadele ile hepsinin emeği var hepsine teşekkür ediyoruz.

somaspor siyah incilerVe siyah inciler taraftar grubu Somaspor un yılmaz bekçileri karda kışta yağmurda pandemi de her zaman her yerde verdikleri bu takım için mücadeleleri taktir edilerek şampiyonluğun mimarlarından diyebiliriz..

Bu şampiyonluk aynı şekilde 301 maden şehitlerimize gelsin onların acıları hiç bir zaman bu ilçede bitmeyecek emeğin alın terinin kömür kokusunun bitmediği ilçemiz de şampiyonluğun gelmesi bir nebze olsun mücadelelerin karşılığının gelmesinin güzelliğini görmüş olduk.

Şampiyonluk ta emeği olan burada adını anamadığımız kim varsa herkese teşekkür ediyoruz ilçemiz her şeyi hak ediyor inşallah ikinci ligde de kalıcı olabilecek güzellikler yaşarız pamdemi bittiğinde, tribünler dolduğunda o keyifli futbol günlerine dönerek takımımızı destekleyerek ikinci ligde de başarıların devamının gelmesini temenni ediyoruz…Sağlıklı günlere.. Doğan Gülşen


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN