D.Export-H.Evi ve Müftülük-D.Hastanesi Maçlarına Dair

D.Export-H.Evi ve Müftülük-D.Hastanesi Maçlarına Dair

Laz İbo, dün C ve D-grubunu ilgilendiren Demirexport-Huzurevi ve Müftülük-Devlet Hastanesi takımları arasında
oynanan karşılaşmalara kısaca değindi.

”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap aramak için buraya tıklayınız!)

HUZUREVİ HUZURSUZ EDİLDİ…

İlk maç huzurevi ve demirexport arasında oynandı. maça alışıla gelmiş bi şekilde ayağa toplar yapan demirexport yine sabırlı sakin ve güzel oyununu oynuyodu fakat karşısında da bi o kadar sabırlı iyi kapanan huzurevi vardı. maç aslında iyi güzel bi maç oluyordu lakin.. önce tolganın belinden sekip eline gelen topta penaltı düdüğü geldi.. ilk yarının son dakikasında celil le %100 lük gol pozisyonu harcayan huzurevi ikinci yarıya istekli başladı.

ikinci yarıda da direncini gösterecekdi ki hakem bi daha penaltı çalınca metin 2. golünü attı direnci düşen
huzurevi 3.golude kalesinde görünce yedek oyuncularını da degerlendirmek için sahaya sürdü ve fark kaçınılmaz oldu.
demirexportda metin yine yıldızlaşırken defansda gaci de etkili oyunlarını sürdürdü..huzur evi adına kalede faruk farka ragmen iki sıfıra kadar çok net pozisyonlarda geçit vermezken tayfun ve bahadır hoca zaman zaman etkili olmaya çalışdı… iki takımıda kutluyor başarılar diliyorum… tebrikler..

İLK GOLSÜZ MAÇ GELDİ

ikinci maç hastahane ve müftülük arasında oynandı..
maçda hastahane baskı kurmaya çalışsa da müftülük buna asla izin vermemeye kararlıydı.. geçen hafta sölediğim gibi müftülük gençleşerek direncini arttırdı buda maça yansıdı son dakikaya kadar koşup mücadele etmenin yanı sıra ramazanlarıyla uzakdan şutlarla denesede golü bulamadı.
hastahane takımı ilk yarı sait ve ismaille gol aramaya çalışdı çok erken ve anlamsızca ismail kenara çekildi yerine geçen hafta ki görüntüsünden uzak olan Ahmet girdi.. ikinci yarı sait çıkdı stoper kerim forvete çekildi .. daha önce de kerimi orda gördük iyi oynar sırtı dönük.. oynadıda arkadaşlarına hazırladı kendi denedi ama golü bi türlü bulamadı. maçın kırılma anı ise birolun uzakdan sert ve isabetli vuruşuna topuk dokunuşuyla gol olacak topu auta atan kerimdi bence.. hiç dokunmasa gol olabilirdi..
iki takıma da gelecek maçlarında başarılar dilerim.. ilk 3 adına önemli bi 3 puan olacakdı lakin kazanan çıkmadı 0 0 ama maç skorunun aksine çok zevkliydi.. iki takımıda kutluyor başarılar diliyorum… tebrikler arkadaşlar

Bİ KOCAMAN TEŞEKKÜRDE BÜTÜN TAKIMLARA SPONSOR OLAN ESNAF KARDEŞLERİMİZE EKONOMİK SIKINTILARIN OLDUĞU BU DÖNEMLERDE ELLERİNDEN GELENİ ESİRGEMEYEN ESNAF KARDEŞLERİMİZE TURNUVAMIZA VERDİĞİ DESTEK VE KATKILARDAN DOLAYI ŞAHSIM ADINA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMM…

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN