Çorumspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Çorumspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

2.Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor ile Çorumspor FK arasında oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 14 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Somaspor-Çorumspor FK karşılaşmasını, Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek.

Hakem Özer’in yardımcıları ise Mehmet Özer ile Sedat Etik yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise Batuhan Bayar görevlendirildi.

Özer’le 1 galibiyet 2 beraberlik elde ettik

Orta hakem Mehmet Ali Özer’le dördüncü maçımıza çıkacağız.. Özer’le ilk buluşmamız 15 Şubat 2015 tarihinde Bal Bölgesel Amatör Lig’de karşılaştığımız Yeni Çanspor ile oldu. Deplasmanda Ersin Aksaç (2) ve Fevzican Bozkuş’un attığı gollerle 3-1 mağlup ettiğimiz maçta 4.hakem olarak sahadaydı.

Özer, 8 Şubat 2020’de Batman Petrolspor ile evimizde 1-1 berabere kaldığımız maçta ve 17 Ekim 2020’de Cizrespor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığımız maçta  orta hakem olarak sahada görev aldı.

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN