Çorum Spor FK-Somaspor Maç Önü

Çorum Spor FK-Somaspor Maç Önü

Somaspor, yarın (çarş) oynayacağı Çorumspor FK maçına mutlak puan parolasıyla çıkacak.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 32.hafta deplasmanda Çorumspor FK ile karşılaşacak olan Somaspor, zorlu deplasmandan puan ve ya puanlarla ayrılmak istiyor. 30 Mart Çarşamba Çorum Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’de başlayacak.

Karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi Klasman Hakemlerinden Lütfullah Aslan yönetecek yönetecek.

Somaspor geçtiğimiz 32 haftada, oynadığı 30 maçta 14 galibiyet 7 beraberlik ve  9 mağlubiyet ile 49 puanla 9.sırada bulunuyor. Bize göre 1 maç fazlalığı olan ev aynı puana sahip olduğumuz Çorumspor FK ise 13 galibiyet 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile averajla 7.sırada bulunuyor.

Oğuzhan sahada Melih yok!

Zorlu maç öncesinde takımımızda cezası biten takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım, Basatemür’un görev vermesi halinde forma giyecek. Sakatlığı geçmeyen Melih Şencan ise kadroda yok!

4 Oyuncumuz sınırda!

Somaspor’da Çorumspor maçı öncesinde  4 oyuncu sarı kart sınırında. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Mücahit Aslan ve Yasin Yıldız kart görmeleri halinde 33.hafta Bodrumspor ile evimizde oynayacağımız karşılaşmada cezalı duruma düşecekler.

Burhanettin Basatemür, Çok zor ve güzel bir maç bizi bekliyor

Burhanettin Basatemür, ”Çok zor ve güzel bir maç bizi bekliyor”

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, yarın oynanacak maç öncesinde, ”Çorumspor çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Yıllarca 1.ligde oynamış ve şampiyonluk yaşamış futbolcular var. Ancak maçı günü iyi mücadele eden ve oynayan kazanıyor. Çok zor ve güzel bir maç bizi bekliyor. Tek amacımız kazanarak dönmek. Bunun için tüm gayret ve çabamızı göstereceğiz. İnşallah Somamızı mutlu edecek bir sonuçla döneriz.”dedi.

İlk maç sonucu Somaspor 1-1 Çorumspor FK

İlk maç sonucu: Somaspor 1-1 Çorumspor FK

İki takım arasında sezonun 13.haftasında Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma;  Emre Öztürk ve Yasin Abdioğlu‘nun golleriyle 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. (geniş detaylara buradan , iki takım arasındaki ilgili haberlere ise hemen aşağıda yer alan Bağlantılı Haberler kısmından bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler;

Mustafa Aydın, Çorum FK Maçını Değerlendirdi
İç Sahada Yenilmemezlik Devam Ediyor
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 1)
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 2)
Mustafa Aydın, Çorum FK Maçını Değerlendirdi
Maddi Değer Olarak Farklı, Futbol Olarak Denk Maçtı
Somaspor 1-1 Çorum FK
Somaspor Çorumspor FK Maç Önü
Somaspor Çorumspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Basatemür Çorumspor Maçına Değindi
Somaspor 0-2 Çorumspor FK

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN