Çorum Spor FK 1-0 Somaspor

Çorum Spor FK 1-0 Somaspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 32. hafta maçında Somaspor deplasmanda Çorumspor’a konuk oldu.

Bu maç öncesinde bir maç eksiğiyle 49 puanla 9’sırada yer alan temsilcimiz Somaspor, aynı puana sahip 7’sıradaki Çorumspor’a 1-0 mağlup oldu.

Çorum Şehir Stadında oynanan ve Lütfullah Aslan, H.Reşit Güngör, İ.Ethem Potuk ve Abdurrahman Haymana hakem triosunun yönettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin golünü 63.dakikada Volkan Okumak kaydetti.

Somaspor‘da 47.dakikada Özcan Aydın kazanılan penaltıyı golle değerlendiremedi. 50.dakikada daha önce sarı kartı bulunan Onur Ulaş ikinci sarıdan, teknik direktör Burhanettin Basatemür ise oyunun son bölümlerinde direk kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.

Bu sonuçla 49 puanda kalan Somaspor, 33.hafta evinde Bodrumspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 3 Nisan Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda Saat 14:00’de başlayacak. İki takım arasında Bodrum’da 14.hafta oynanan karşılaşma 3-1 Bodrumspor lehine sonuçlanmıştı. Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bodrumspor’un gollerini Süleyman Güneş, Halil Sevinç ve Harun Kavaklıdere kaydetti. Somaspor’un golünü ise Yılmaz Ceylan attı.(maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler;

Çorum Spor FK-Somaspor Maç Önü
Çorumspor Maçını Lütfullah Aslan Yönetecek
Mustafa Aydın, Çorum Maçını Değindi
İç Sahada Yenilmemezlik Devam Ediyor
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 1)
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 2)
Mustafa Aydın, Çorum FK Maçını Değerlendirdi
Maddi Değer Olarak Farklı, Futbol Olarak Denk Maçtı
Somaspor 1-1 Çorum FK
Somaspor Çorumspor FK Maç Önü
Somaspor Çorumspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Basatemür Çorumspor Maçına Değindi
Somaspor 0-2 Çorumspor FK

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN