Çok Farklı Kararlar Çıkabilir

Çok Farklı Kararlar Çıkabilir

Geçen sezon normal ligi ikinci sırada tamamlayan ve play-off finalinde 2.ligin kapısından geri dönen Somaspor’da hedef ligi üst sıralarda tamamlamak.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda genç ve isimsiz oyuncularla yola çıkan siyah-beyazlılarda teknik direktör Burhanettin Basatemür, yeni sezon öncesinde kısa açıklama yaptı.

Basatemür yaptığı kısa açıklamayı;

”Tff ligleri henüz tescil etmedi. Çok farklı kararlar da çıkabilir. Ligimiz büyük ihtimalle 19 Eylül de başlayacak.
2020-2021 Futbol sezonu için 1.Etap kamp çalışmamıza, 11 Ağustos 2020 Salı günü başladık ve 5 gün sürecek hazırlıklarımızı 16 Ağustos’a kadar kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Ardından takıma vereceğimiz iki günlük izinden sonra 2.Etap kamp çalışmalarımızı 18-28 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Kartepe’de yapacağız. Her şey düşündüğümüz ve istediğimiz şekilde devam ediyor. Çok büyük harcamalar yapmadan, bütçemize uygun transferlerle takımımızı kurduk. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da taraftarımızın keyif alacağı bir sezon yaşamak istiyoruz.”şeklinde yaptı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN